Zeven op zondag #4

Zondagavond, tijd voor een overzicht van zeven foto’s die de afgelopen week mijn Instagramfeed net niet haalden. Kijken jullie mee?

20170521_15163920170521_182335

 1. Breakfast on the go! Normaal gezien eet ik ’s ochtend overnight oats maar het lief zag dit staan in de Delhaize, bedacht zich dat ik misschien wel eens wat afwisseling wou en bracht ze mee. Ze vormden een heerlijke afwisseling die ik met veel plezier veroberde 🙂
 2. Het allereerste veganrecept dat ik klaarmaakte uit Easy Vegan met Julie. Ik wist niet goed waar ik me aan moest verwachten maar het was heel eenvoudig om te maken en smaakte overheerlijk. Ik kijk nu al uit naar de andere recepten die ik deze week ga proberen te maken.
 3. Tijdens het opruimen van een kast kwam ik mijn Burkelytas tegen en nam ik hem terug in gebruik (ik kocht hem een paar jaar terug bij SoBaggy en maakte er toen al gretig gebruik van). De vele opbergruimtes en draagriem maken het een erg handige tas, zeker toen ik deze week een paar keer in de regen naar de auto moest spurten 😉
 4. Ook deze week werd er flink gesport: zowel maandag als vandaag ging ik joggen. Twee keer in het zonnetje, met fijne beats in mijn oren, ik genoot ervan. Bovendien zie ik mijn conditie beter worden, wat mij dan weer sterkt om vol te houden en die loopschoenen te blijven aantrekken.
 5. Fruit, Tuur is niet altijd even grote fan van. Een van de trucjes om hem toch fruit te doen eten: zelf fruit eten als hij in de buurt is, vragen of hij een hapje wil en het hem dan laten eten zoals grote mensen fruit eten.
 6. O zo blij met dit zwarte kleedje dat ik onverwachts scoorde. Het is heel eenvoudig maar net dat vind ik er zo fijn aan. En ik kan het combineren met zowel sneakers als meer geklede schoenen, dubbele score dus 🙂
 7. Vrijdagavond was het lief gaan voetballen en dus nestelde ik me in de zetel met een boek en een glas wijn. Heerlijke manier om het weekend relaxt in te zetten.

 

12 Comments

 1. Lies 21/05/2017 at 21:24

  Ik vind dit echt een leuke rubriek, leuk gevonden.

  1. Evi 25/05/2017 at 16:11

   Dankjewel! Ik haalde het idee uit de inspiratielijst die ik kreeg in de Meststoffen voor je blog cursus en vond het zo een leuk idee dat ik er een rubriek van maakte 🙂

 2. Samaja 21/05/2017 at 21:56

  Mooie handtas! En zo’n veelzijdig zwart jurkje, dat kan elke kleerkast wel gebruiken 🙂

  1. Evi 25/05/2017 at 16:12

   Dankjewel! De handtas is vooral ook erg praktisch 🙂

 3. Chez Julie 22/05/2017 at 07:51

  Ik heb die muesli ook al zien staan in de Delhaize, maar nog niet gekocht. Nu ik jou er zo positief over hoor, ga ik ‘m misschien toch eens proberen!

  1. Evi 25/05/2017 at 16:15

   Ik vond hem heel lekker & een fijne afwisseling voor mijn overnight oats. Ben benieuwd naar wat jij ervan vindt!

 4. Liese 22/05/2017 at 20:07

  Volgende keer een foto van jou in het kleedje he!! ?

 5. Sofie 23/05/2017 at 20:41

  Ik dacht dat het een donkergroen/blauw kleedje was 🙂 Leuk dat je vegan-receptjes uitprobeert 🙂

  1. Evi 25/05/2017 at 16:22

   Dat had ook gekunnen 🙂 Ik ben aangenaam verrast door die veganreceptjes, dus ga er hier zeker nog maken!

Leave a Reply