instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #25

Hebben jullie ook zo genoten van de zonnige dagen en het overheerlijk zonnige en vooral toch ook erg warme weekend? Wij alvast wel! En voor we morgenochtend de nieuwe werkweek starten blik ik graag aan de hand van zeven foto’s samen met jullie terug op de afgelopen twee weken. Zeven op zondag is trouwens een rubriek waarin ik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden terugblik op de afgelopen twee weken.

Benieuwd welke foto’s de afgelopen twee weken mijn Instagramaccount net niet haalden?

  1. Na een heel fijn weekend met een bloggersontmoeting werd ik vreselijk ziek. En ging ik dus op maandagochtend langs bij de huisarts. Het verdict? Een buikgriep. Gelukkig was mijn dieet van beschuiten en soep op tijd gedaan zodat ik op donderdag kon genieten van de BBQ op het werk.
  2. Net als half België haalden ook wij dit weekend de BBQ boven. En daar hoort uiteraard aperitief bij. Tuur is grote fan van het concept. En zette heel stilletjes alle potjes met hapjes van op tafel op de voet van de parasol. Eenmaal alles er stond ging hij ertussen zitten. Lekker veel hapjes dicht bij hem in de buurt 🙂
  3. Heerlijk vind ik dat zo een BBQ. En dan zeker als mijn mama en broer verschillende bijgerechten maken. Uiteindelijk at ik zelfs meer daarvan dan van het vlees/vis op de BBQ 🙂
  4. Iets wat wat traditie is bij ons: een banaan op de BBQ als dessert. Overheerlijk is dat met wat chocoladesaus en een bolletje ijs erbij!
  5. En alhoewel het tropisch warm is, vindt Tuur het de laatste dagen geweldig fijn om net voor het slapengaan even op het grote bed te gaan liggen … met jawel een wollen deken op hem. Begrijpe wie begrijpe kan 🙂
  6. Ik selecteerde ook het boek voor de volgende kookboekweek. De voorbije dagen heb ik er ‘s avonds al vaak in gebladerd. En de gerechten zien er alvast overheerlijk uit. Ik ben er dus heel erg benieuwd naar.
  7. Ik kreeg dit weekend ook een nieuwe ring cadeau. Mijn mama kocht hem eigenlijk voor haar, maar vond hem wat groot. En dus kreeg ik hem cadeau. Lief he 🙂

Waar genoten jullie dit weekend van? Haalden jullie ook de BBQ boven? 

21 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *