Varia

Flashback & forward #2

Goedgezind door:

 • Het babybezoek dat op maandag gepland stond. Het was vooral grappig om te zien hoe onze kleine jongen reageerde op het andere baby’tje (“hmm wie of wat is dat”, om er dan uiteindelijk naar te lachen en tegen te brabbelen 🙂 )
 • Onze date night! We gingen eten in ‘T Cuyperke, één van onze favoriete restaurants, maar het deed vooral deugd om er met 2 nog eens tussen uit te zijn.
 • De e-reader. Absoluut één van de beste cadeau’s die ik ooit kreeg, zeker nu ons zoontje overdag het liefst van al in slaap valt op mij. Want hierdoor werd boek 2 van 2016 (We were Liars) deze week een feit!
 • De zon die best wel veel scheen deze week & de vele wandelingen die we daardoor in de vrieskou konden maken.

Lichtelijk gefrustreerd door:

 • De groeiende berg strijk maar die probeer ik voorlopig professioneel te negeren 🙂
 • De aartsmoeilijke kiné-oefeningen & mijn tegenwerkend bekken. Maar oefening baart kunst, nietwaar?
 • De nog steeds groeiende vermoeidheid, ondanks het feit dat het aantal uren slaap hier traag maar gestaag in stijgende lijn gaat.

Uitkijken naar: 

 • De eerste start-to-run sessie die ik ingepland heb.
 • De broodjeslunch met de meter van ons zoontje.
 • Het testen van de Lush-producten die ik met Kerst/Nieuwjaar cadeau kreeg.

 

5 Comments

 • fiekefatjerietjes

  Oja, bergen strijk. Daar kan ik over meespreken. Onlangs eens meer dan twee uur staan strijken omdat we écht niks meer hadden om aan te doen. Gruwel :-).
  Welke e-reader heb je gekregen? Ik ben een eeuwige twijfelaar, maar overweeg toch om er dit jaar ééntje aan te schaffen…

  • Evi

   Hier is het nog niet zo erg maar ik vrees dat ik me ergens deze week toch wel eens aan die berg strijk zal moeten zetten. Maar met een leuk muziekje of serie erbij zal het hopelijk nog zo vlot gaan 😉

   E-reader: daar heb ik een Kobo cadeau gekregen en ben er erg tevreden van. Ik was in het begin wat sceptisch want ik vind lezen in een papieren boek net dat tikkeltje meer hebben. Maar mijn e-reader heeft gigantisch veel voordelen die me over de streep trokken! Zo zit hij bijvoorbeeld steeds in mijn handtas en dus elke keer ik ergens moet wachten (bijvoorbeeld bij de dokter, tandarts, …) kan ik erg makkelijk wat lezen. Hij weegt ook niets en er kunnen gigantisch veel boeken op 🙂 ‘s Nachts lezen, bij wat schemerlicht of zelfs overdag in de zon is er sindsdien ook een pak eenvoudiger op geworden. Of zoals nu met een slapende baby op mijn arm (zou begot niet weten hoe ik mijn papieren boek en de baby tegelijkertijd zou moeten vasthouden, laat staan die bladzijden omdraaien 🙂 ). Verder vind ik het ook wel fijn dat bol.com en Kobo samenwerken, dat maakt het aankopen van zowel NL als ENG e-books erg makkelijk. Als je veel en graag leest, dan vind ik een e-reader toch echt wel een aanrader 🙂

 • Samaja

  Ik lees ook veel meer sinds ik een e-reader heb, t was een van mijn beste aankopen vorig jaar. Leuk dat je er ook zoveel plezier van hebt. En dat van dat strijken, snap ik volledig. Er zijn nu eenmaal veel leukere dingen in t leven 🙂 !

  • Evi

   Ja he, ik was eerst nog wat sceptisch maar was al erg snel overtuigd van de vele voordelen die een e-reader heeft. En ik lees inderdaad best wel meer sinds ik hem heb. Aangezien hij bijna niets weegt heb ik hem altijd mee in mijn handtas en kan ik dus zo goed als altijd en overal lezen. Met een papieren boek doe je dat minder gauw want dat brengt toch al snel wat extra gewicht mee vind ik.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *