Flashback & forward #3

Het einde van de week is nabij en dus is het tijd voor een nieuwe flashback en forward!

Goedgemutst door: 

 • De Liebster award die ik van Samaja ontving. Ik blog nog niet zo lang dus vond het een hele eer om deze award te krijgen.
 • Het heerlijke bad dat ik nam met de Lush producten die ik kreeg voor kerst. Een review van alle geteste producten volgt later nog.
 • De eerste start-to-run sessie die ik deze week inplande. Het deed zoveel deugd om na al die maanden mijn loopschoenen nog eens te kunnen aantrekken en de buitenlucht te gaan opsnuiven.

Lichtelijk gefrustreerd door:

 • De erbarmelijke staat van mijn conditie. Nu ik eindelijk terug een go heb gekregen om te gaan sporten gaat er hier duchtig aan die conditie gewerkt worden.

Uitkijken naar: 

 • De vrije dag die we met ons 2-tjes gepland hebben.
 • De reactie van onze kleine man tijdens zijn testdagen in de crèche.
 • Het bezoek aan de kapper dat gepland staat. Kwestie van die halflange lokken terug wat in model te krijgen 🙂

 

5 Comments

 1. meisje 01/02/2016 at 15:12

  Ooh leuk, terug kunnen sporten! Ik moet nog even wachten, normaal kan ik in het voorjaar m’n loopschoenen wee aantrekken, ik kijk er ook naar uit!

  1. Evi 01/02/2016 at 15:29

   Ik was enorm blij toen ik te horen kreeg dat ik eindelijk terug mocht gaan joggen 🙂 Dat kan zoveel deugd doen & werkt bij mij fantastisch goed om mijn hoofd eens helemaal leeg te kunnen maken. Ik duim alvast dat je niet al te lang meer hoeft te wachten.

 2. Flavie 02/02/2016 at 19:57

  Een tete-a-tete met Zoetie… daar heb ik ook eens nood aan!

  1. Evi 05/02/2016 at 08:43

   Dat kan deugd doen he zo af en toe eens een tete-a-tete 🙂

 3. misssexandthecity 24/02/2016 at 21:39

  Na een zwangerschap in conditie terug raken is heel zwaar, heb het 16 jaar geleden ook moeten doen, maar het kan, doorbijten!! En heb ondertussen ook een aantal produkten van Lush en ik ben fan,…..echt, die handcreme is geweldig!

Leave a Reply