Varia

Flashback & forward #4

Griep, ontstoken sinussen en oververmoeid zijn, het was een topcombinatie die zorgde voor enige stilte. Maar nu het ergste hopelijk overwonnen is, is het hoog tijd om terug te blikken op de afgelopen 2 weken.

Goedgemutst door: 

 • Die 1 vrije weekavond die het lief en ik hebben nu iedereen hier terug aan het werk is en onze kleine spruit één dag in de week bij mijn ouders doorbrengt.
 • Dat ik terug aan de slag kon gaan. Begrijp me niet verkeerd, ik zie onze kleine bandiet doodgraag maar het werd hoog tijd voor volwassen conversaties en andere dagelijkse bezigheden dan alleen maar pampers verversen en flesjes geven 🙂
 • Het feit dat onze kapoen eindelijk zijn draai heeft gevonden in de crèche (de testdagen verliepen op zijn zachts gezegd rampzalig).

Lichtelijk gefrustreerd door:

 • De vele ziektekiemen die me voorbije 3 weken een bezoekje brachten en me verhinderden om veel te bloggen of te sporten.
 • De leesachterstand die ik aan het opbouwen ben. De ziektekiemen maar ook de zoektocht naar een nieuw (werk-)ritme zaten hier voor iets tussen.
 • Het terug aan de slag gaan dat niet zonder slag of stoot verliep 🙁

Uitkijken naar: 

 • De verjaardag van mijn lief later deze week. Al moet ik wel dringend op zoek naar een cadeau 😉
 • Het volgende babybezoek dat gepland staat. In onze vriendenkring heerst er de laatste tijd een heuse babyboom en dat levert telkens erg leuke bezoekjes op.

7 Comments

 • Samaja

  Hopelijk blijven de ziektekiemen nu weg want na drie weken sukkelen, zou je van minder ambetant worden. Wat goed dat je kapoen zijn draai heeft gevonden in de crèche, dat is toch al een zorg minder :-).
  Leuke vooruitzichten heb je! Bij ons in de familie worden er nog twee kindjes geboren in de lente en dan denk ik dat we ook over de babyboom heen zijn. Ergens wel jammer…

  • Evi

   Ik bekijk het positief en ga ervan uit dat ik de rest van het jaar niet meer ziek ga worden. Al is dat misschien een beetje te optimistisch 😉

 • Liese

  oh boy, nu je het zegt, ik moet ook dringend een verjaardagscadeau beginnen zoeken voor mijn echtgenoot. En in april zijn we 10 jaar samen en hij maakt er nogal een fuzz van dus daarvoor moet ik ook al beginnen nadenken….Hopelijk vlug beterschap “tjulders”!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *