fotocadeaus voor vaderdag
Geschenken

Vier Vaderdag met fotocadeaus!

Zowat een maand na Moederdag vieren we in België Vaderdag. Een uitgelezen moment om Tuur zijn papa – aka het lief – in de spreekwoordelijke bloemetjes te zetten. Maar toegegeven, cadeaus zoeken voor een man, ik vind dat moeilijk. Gelukkig heeft SmartPhoto een uitgebreid aanbod. En dus geef ik jullie graag onze cadeautips voor fotocadeaus voor Vaderdag in deze blogpost mee.

fotocadeaus voor vaderdag

Vaderdag vieren, dat doen wij met fotocadeaus

Moederdag vieren, dat vind ik een piece of cake 🙂 Al was het maar omdat ik honderd dingen weet die zowel ik als mijn mama graag zouden krijgen. Maar cadeaus kopen voor mannen, dat vind ik een pak moeilijker. En dus vormt Vaderdag hier toch vaak een klein bronnetje van stress. Want zowel het lief als mijn papa kopen heel vaak de dingen die ze nodig hebben zelf.

Maar gelukkig scoren bij beide fotocadeaus altijd goed. En dus ga ik ieder jaar rond Vaderdag ook eens piepen bij SmartPhoto. Niet alleen voegen ze vaak nieuwe, leuke dingen toe aan hun aanbod. Als ik er een foto van Tuur aan kan toevoegen, dan weet ik dat het snor gaat zitten bij het lief en opa.

Fotocadeaus voor Vaderdag: een BBQ cadeaupakket

Mijn papa barbecuet enorm graag. En wij gaan daar dan uiteraard heel graag van smullen. Dus toen ik dit BBQ pakket als nieuw product in het aanbod van SmartPhoto zag staan was ik onmiddellijk verkocht. Want het pakket bevat echt alles om er een geslaagde BBQ van te maken. Denk maar aan volkoren couscous, een kruidenmix voor een salade, Provençaalse kruiden om de gerechten op smaak te brengen, barbecue kruiden en gerookt olijfhout dat zorgt voor een typische milde en fijne gerookte smaak.

Uiteraard kan een keukenshort niet ontbreken in dit pakket. Ik koos voor een zwart exemplaar en voegde er foto’s van Tuur, Tuur zijn neefje, en foto’s van mijn ouders met hun twee kleinkinderen aan toe.

Drinkfles voor het lief zijn Vaderdag

Drinkflessen, het lijkt soms wel alsof we ze verzamelen bij de vleet. Tot ik onlangs onze kast eens opruimde en bleek dat er best wel een flink aantal stuk waren. En dus zit het lief sindsdien zonder degelijke drinkfles. Wat mij meteen een idee opleverde voor Vaderdag. Want wat is er leuker dan een drinkfles met foto’s van Tuur op?

Ik koos hier voor een fles van 50cl met roestvrije stalen dop die drankjes 24 uur koud of 12 uur warm houdt. Zodat het lief in de zomer er water of andere verfrissende drankjes in kan meenemen naar het werk. En in de winter heerlijk warme koffie.

Sleutelhanger met foto’s als cadeau voor Vaderdag

Naast zijn drinkfles was ook het lief zijn sleutelhanger dringend aan vervanging toe. En dus besloot ik om ook daar even rond te snuisteren bij SmartPhoto. En het als fotocadeau voor Vaderdag toe te voegen aan mijn winkelmandje.

Dit keer koos ik hier voor een smalle rechthoek en voegde ik daar een zomerse foto van Tuur aan toe. Zodat het lief vanaf nu zijn sleutels nooit meer uit het oog verliest 😉 . Al is het precies toch wel vaker ik die mijn sleutels ‘s ochtends voor de zoveelste keer niet kan vinden in plaats van het lief 😉 .

Welke cadeaus geven jullie voor Vaderdag? Gaven jullie wel al eens fotocadeaus af voor Vaderdag?

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *