shoppen
Geschenken

Getest: lente-artikelen van Hemd voor Hem

Voor jullie raar opkijken, neen, het gaat hier geen fashionblog worden. Daarvoor heb ik veel te weinig stijlgevoel en ga ik veel te weinig shoppen 😉 Maar heel af en toe sluipt er toch iets van fashion mijn blog binnen. En meer bepaald dan als het gaat om kleren voor het lief.

Gaan shoppen, het was nooit echt de meest favoriete bezigheid van het lief. Voor Tuur er was slaagde ik er wel af en toe in om hem mee naar Leuven te krijgen. En kochten we kleren voor mij. En voor hem. Ahja, want we waren dan toch in ‘t stad. Maar sinds Tuur er is, is onze shoptijd samen geweldig hard gereduceerd. En bijna zo goed als onbestaande. Dat we daarnaast verhuisden naar Asse en dus niet meer zo dicht bij een grote winkelstad wonen, doet daar uiteraard ook geen deugd aan. Maar gelukkig bestaan er nog online winkels, zoals Hemd voor Hem 🙂

De lente vieren met Hemd voor Hem

We mochten hier al een paar keer spullen van Hemd voor Hem testen en waren daar telkens erg tevreden van. Zelf ben ik trouwens enorme fan van hun zo goed als strijkvrije polo’s. Want elk moment dat ik niet achter het strijkijzer moet doorbrengen is mooi meegenomen 🙂

Dus toen ik onlangs een mailtje kreeg met de vraag of ik geen zin had om een aantal lenteproducten te testen, zei ik geen neen! Dit keer mochten we ondergoed uitproberen, samen met een nieuwe strijkvrije polo (hoera!). En driewerf hoera toen bleek dat het ondergoed van Björn Borg niet enkel een klassieke zwarte en blauwe boxer bevatte, maar ook een speelse variant met zwart en blauwe tinten. Want wat kleurrijk ondergoed, ik kan daar instant vrolijk van worden 🙂

shoppen

Het lief droeg zowel de polo als de boxers hier intussen al regelmatig. En is erg tevreden over beide (ook al kijkt ie niet ongelooflijk vrolijk op de foto’s. Maar dat ligt veel meer aan het feit dat hij eigenlijk niet zo graag poseert :-)). En ik? Ik ben intussen aan het rondsnuisteren op de website van Hemd voor Hem naar nog wat extra kleren. Want samen gaan shoppen, dat zit er niet meteen in. En op die manier krijgt het lief toch nog relatief snel een volledig nieuwe lente- en zomeroutfit ;- )

Deze blogpost bevat producten die ik gratis kreeg. Maar het oordeel, dat is en blijft helemaal van mezelf!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *