Gouden randjes
Gouden randjes

Gouden randjes #3

Net als de voorbije jaren pen ik ook dit jaar trouw elke ochtend die dingen neer waar ik de dag ervoor dankbaar ben geweest. Het is hier zeker en vast niet elke dag rozengeur en maneschijn, maar ik probeer wel om in elke dag iets moois te vinden. En om die positieve vibe verder te verspreiden, blog ik hier ook regelmatig over die gouden randjes in de vorm van bloemlezingen.

gouden randjes

Gouden randjes: mijn kleine gelukjes van 2022 #3

Ik kan amper geloven dat we al juni zijn. En het schooljaar er zelfs bijna op zit. De tijd is echt wel voorbij gevlogen! Dat het razend druk is op het werk zit daar voor iets tussen natuurlijk. Bij het opstellen van mijn blogplanning voor juni realiseerde ik me ook dat het intussen alweer twee maand geleden is dat ik nog eens terugblikte op mijn kleine gelukjes. En dus breng ik daar graag meteen verandering in. Bij deze een bloemlezing aan kleine gelukjes van april & mei.

Samen met enkele andere ouders uit de buurt een Paascluedo organiseren ♥ een positief oudercontact net voor de paasvakantie ♥ luisterboeken nog eens een kans geven ♥ laatste boksles van de eerste reeks afsluiten met een drink ♥ onze voortuin volledig onder handen nemen ♥ lunchen in de zon ♥ Tuur zijn Boem Patat kamp de max vindt ♥ babysitten op mijn metekindje ♥ vaak onverwacht bloemetjes krijgen van het lief ♥ veel vooruitgang boeken tijdens mijn personal training sessies ♥ Beyblade spelen met Tuur ♥ Masterchef Australia kijken ♥ Tuur die zonder problemen het testweekend van de Chiro overleeft ♥ nieuwe kleren shoppen in mijn favo winkel ♥ goeie gesprekken met de psycholoog ♥ maandelijkse kick-in-the-ass calls met Stephanie van Plan S ♥ werk maken van mijn blog dankzij de goeie coaching die ik hiervoor volg en krijg van Stephanie van Beter Bloggen ♥ nog eens gaan feesten op een kinderloze zaterdagavond ♥ to do’s op het werk afvinken ♥ merken dat mijn systeem van drie tot vijf belangrijke to do’s per dag werkt om prioriteiten te stellen ♥ starten met een 2de reeks fitboks ♥ BBC podcasts ontdekken en daar helemaal verslaafd aan raken ♥ schoolfeest van Tuur bijwonen ♥ Tuur die op zeeklassen gaat en daar de tijd van zijn leven beleeft ♥ Moederdag vieren ♥ per toeval een fotolens 2dehands vinden die al heel lang op mijn verlanglijstje stond ♥ nog eens een boek uitlezen middagdutjes ♥ bad + Netflix kijken ♥ nieuwste seizoen van Workin’ Moms bingewatchen ♥ op restaurant gaan met mijn ouders en ons gezin ♥ buitenshuis lunchen met een fijne collega ♥ de bon die ik kreeg om te gaan eten van het werk eindelijk gebruiken ♥ gaan lunchen met het lief ♥ fijne gesprekken met andere mama’s uit Tuur zijn klas ♥ regelmatig gaan fitnessen ♥ Tuur zijn lentefeest organiseren ♥ het Trollenpad ontdekken met Tuur en mijn mama ♥ nieuwe gerechten uit Ellen haar nieuwste kookboek proberen ♥ Anatomy of a scandal kijken met het lief

Wat waren jouw kleine gelukjes de afgelopen weken / maanden?

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *