Gouden randjes
Gouden randjes

Gouden randjes #2

Net als de voorbije jaren pen ik ook dit jaar trouw elke ochtend die dingen neer waar ik de dag ervoor dankbaar ben geweest. Het is hier zeker en vast niet elke dag rozengeur en maneschijn, maar ik probeer wel om in elke dag iets moois te vinden. En om die positieve vibe verder te verspreiden, blog ik hier ook regelmatig over die gouden randjes in de vorm van bloemlezingen.

Gouden randjes: mijn kleine gelukjes van 2022 #2

Februari en maart waren hier wat kwakkelmaanden. Er waren best wel veel blèh-momenten, want corona en nadien nog eens een luchtwegeninfectie en al. Maar er waren ook heel wat gouden randjes. Hier en daar voelde ik zelfs af en toe al eens de lente in de lucht hangen. En dat deed zoveel deugd. Maar goed, tijd om ook eens terug te blikken op die andere kleine gelukjes van februari en maart.

Onze twee kippen die elk om beurt eieren leggen ♥ starten aan de to do’s voor Tuur zijn lentefeest ♥ wandelen tijdens de middagpauze ♥ onze zomervakantie boeken ♥ me inschrijven voor lessen fitboks ♥ naar podcasts luisteren ♥ zonnige dagen ♥ ramen poetsen en nadien zo blij zijn dat ze terug blinken ♥ Netflix kijken met het lief ♥ goeie review meeting op het werk (toch altijd wat spannend vind ik) ♥ babbeltjes doen met de buren ♥ mezelf heel volwassen voelen toen ik zo blij was als een klein kind met onze nieuwe wasmachine ♥ onverwacht bloemen krijgen van het lief ♥ het lief en Tuur die een Valentijnscadeau in elkaar gebokst hadden zonder dat ik er iets van wist ♥ zwemlessen van Tuur die starten ♥ Tuur die eindelijk terug naar de chiro mocht en kon gaan ♥ onze voortuin onkruidvrij maken ♥ frietjes eten ♥ klepper van een boek lezen in bad ♥ Sweet Magnolia’s bingewatchen op Netflix ♥ In from the cold bingewatchen op Netflix ♥ tijdens mijn week ziek zijn Knightfall bingewatchen op Netflix ♥ veel foto’s nemen tijdens onze quarantaine ♥ bloggen op zondagnamiddag ♥ terug kunnen gaan sporten na corona ♥ mijn personal trainer die zegt dat het een goeie training was ♥ naar de kapper gaan ♥ verjaardag van het lief vieren ♥ opnieuw werk maken van grenzen stellen na een paar gesprekken met de psycholoog ♥ bloggen op zondagnamiddag terwijl Tuur naar de chiro is en het lief dweilt ♥ plannen hebben voor mijn blog en daar werk van maken ♥ fotograaf voor Tuur zijn lentefeest vastleggen ♥ wakker worden met vogels buiten die aan het fluiten zijn ♥ de lente in de lucht voelen hangen ♥ geen stormschade hebben ♥ heel veel fun hebben tijdens de bokslessen ♥ traiteur voor Tuur zijn lentefeest kiezen ♥ na meer dan een maand niet lezen er in slagen om heel langzaam toch een boek uit te lezen ♥ na lang oefenen die ene oefening uiteindelijk kunnen ♥ foto’s maken voor de fotochallenge van Anne van Saturnein

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *