Life lately #1

Ik zag onlangs bij Delphine van Failing to be superwoman, Josefien van Josie’s Little Things en Fieke van Fiekefatjerietjes een ‘life lately’ oftewel ‘as we speak’ bericht verschijnen. En genoot zo hard van het lezen daarvan dat ik prompt besloot om er ook nog eens te schrijven ๐Ÿ™‚

Life lately

Het is hier de laatste tijd wat stilletjes geweest, ik weet het … Daar zijn goeie redenen voor. Maar met dit “life lately” bericht krijgen jullie alvast een update over een aantal dingen. En intussen heb ik achter de schermen een blogplanning opgesteld en mijn deelname aan 40 dagen bloggen bevestigd. Al gaat dat laatste wel op mijn eigen tempo zijn. Maar goed, het gaat hier dus wel terug wat levendiger worden!

Ik volg dans-fitnesslessen …

En ontdekte dat ik dat eigenlijk keihard mistte. Alhoewel ik er soms tegenop zie om na een lange dag om half negen ’s avonds op woensdag nog te gaan dansen/fitnessen heb ik er nadien telkens enorm hard van genoten. Dat ik niet altijd in het ritme zit en mijn armen of benen niet altijd de juiste richting uitgaan laten we even terzijde ๐Ÿ™‚

Ik loop …

Nog steeds ๐Ÿ™‚ Al is het niet altijd de vooropgestelde twee keer per week. Maar sowieso toch wel รฉรฉn keer in de week. En ook daar kan ik enorm van genieten. Volgende week staat er trouwens een conditietest bij Energy Lab op de planning. Want ik had (eindelijk) genoeg punten verzameld via de NN Running Club. Die test is iets waar ik naar uitkijk en toch ook wel een klein beetje bang voor heb. Want stel je voor dat ze daar gaan zeggen dat mijn conditie eigenlijk hopeloos is … ๐Ÿ™‚

Ik ontdekte …

lekkere nieuwe tussendoortjes! Mijn diรซtiste raadde me Nakdrepen aan voor als ik in de wagen zit of geen tijd heb om wat fruit te eten. En hoera voor de Albert Heijn want daar hebben ze toch net iets meer varianten dan in de plaatselijke Colruyt.

Ik keek …

Niet zo geweldig veel televisie, maar volgde wel De Dag. En ontdekte op Netflix een nieuwe serie die me heel hard aan mezelf doet denken: Workin’ Moms. Het personage Kate en ik vertonen best wel wat gelijkenissen ๐Ÿ™‚ Verder is onze digicorder hier lustig episodes van Topdokters en Undercover aan het opnemen. En kijk ik uit naar het nieuwe seizoen van De Mol.

En voor de rest …

Zijn we hier flink plannen aan het smeden om onze tuin dit voorjaar aan te pakken. Afsluitingen, welke soort oprit, etc. het is niet meteen my cup of tea, maar ik kijk er wel al naar uit om deze zomer in het zonnetje te genieten van onze tuin.

Ging Tuur naar een allereerste verjaardagsfeestje, waarbij ik ongelooflijk veel bewondering had en nog steeds heb voor de organiserende ouders. Want ze entertainden gedurende drie uur maar liefst 20 drie- en vierjarigen.

Hakte ik enkele belangrijke knopen door. Ik kan en wil er hier nog niet al te veel over kwijt – maar geen zorgen die update komt er wel aan – maar wat ik wel al kan zeggen is dat ze voor een flink pak rust in mijn hoofd zorgen. En dat is ongelooflijk veel waard!

Kijk ik uit naar de week vakantie die ik samen met Tuur ga doorbrengen. We hebben nog geen al te grootse plannen, maar gaan gewoon dag per dag zien wat er op ons pad komt. En er vooral keihard van genieten!

Life lately: Waar zijn jullie de afgelopen tijd met bezig geweest?

16 Comments

 1. Irene 03/03/2019 at 12:08

  Welke van die repen vind jij het lekkerste? Ik probeerde er al eens een paar maar die konden me tot nu toe niet bekoren. Misschien moet ik wat wennen aan die smaak ๐Ÿ™‚

  1. Evi 10/03/2019 at 08:33

   Ze hebben inderdaad een aparte smaak he. Maar die met citroen en coconut en peanuts behoren tot mijn favorieten.

 2. Annelies 03/03/2019 at 13:08

  Die Nakd repen zijn lekker he, ik ontdekte recent die met caramel zeezout, mmmm.

 3. Nina Vincx 03/03/2019 at 19:48

  Door het mooie weer is die tuin ineens zo ‘aanwezig’ hรฉ.
  Onze vijfjarige heeft net ook een feestje gegeven, maar acht kindjes vond ik dus echt wel het maximum!
  Ben benieuwd naar je plannen!

  1. Evi 10/03/2019 at 08:34

   Ja he, plots valt het veel meer op dat we dringend werk moeten maken van die tuin ๐Ÿ™‚ Als Tuur hier een feestje geeft zal het ook voor een pak minder kindjes zijn. Als ik heel eerlijk ben denk ik niet dat ik zoveel kleine kleuters tegelijkertijd in mijn huis aankan ๐Ÿ™‚

 4. Chez Julie 03/03/2019 at 20:40

  Knopen doorhakken en rust in je hoofd krijgen: altijd goed! Al ben ik nu wel een beetje benieuwd over welke knopen het gaat ๐Ÿ™‚ Veel succes in elk geval!

  1. Evi 10/03/2019 at 08:34

   Ik zal je er alles eens uitgebreid over vertellen ๐Ÿ˜‰

 5. Sofie 03/03/2019 at 21:39

  Fijn je nog eens te lezen ๐Ÿ™‚ Ik vind die Nakd-repen ook heel lekker รฉn suikervrij ๐Ÿ™‚

 6. Josefien De Bock 04/03/2019 at 08:47

  Ik ben ook benieuwd naar je verdere plannen, blij om te lezen dat je een aantal knopen kunnen doorhakken hebt.
  Thx voor de tip van die serie op Netflix, dat lijkt ook wel iets dat bij mij past ๐Ÿ™‚
  De Dag vond ik ook zalig, en ik volg ook Topdokters en Undercover. En ja, keihard aftellen naar De Mol!!!
  Is je conditietest in Gent? Veel succes, dat lukt je wel! Als het met Thijs is: doe hem veel groetjes van mij ๐Ÿ™‚

  1. Evi 10/03/2019 at 08:36

   Die conditietest was inderdaad in Gent met Thijs & je hebt de groetjes terug van hem ๐Ÿ™‚ Vond dat trouwens erg leerrijk, die test!

 7. Katrien 04/03/2019 at 15:31

  Benieuwd naar je plannen! Hier vooral pompen of verzuipen. Fulltime werken, verhuizen en nog teveel verbouwproblemen is een slechte combinatie. Maar woensdag start ik met 40 dagen bloggen en probeer ik te herstarten ?.

  1. Evi 10/03/2019 at 08:37

   Dat is idd geen topcombinatie, die hadden wij vorig jaar in de zomer. Maar het betert hoor! Ik duim alvast dat je verbouwproblemen snel opgelost raken en dat je verhuis goed verloopt.

 8. Flavie 08/03/2019 at 07:37

  Ik hoop dat het weekje verlof je goed gedaan heeft… en succes met de 40 dagen bloggen!

  1. Evi 10/03/2019 at 08:38

   We hebben er hier met volle teugen van genoten!

Leave a Reply