Persoonlijk

Life lately #1

Ik zag onlangs bij Delphine van Failing to be superwoman, Josefien van Josie’s Little Things en Fieke van Fiekefatjerietjes een ‘life lately’ oftewel ‘as we speak’ bericht verschijnen. En genoot zo hard van het lezen daarvan dat ik prompt besloot om er ook nog eens te schrijven 🙂

Life lately

Het is hier de laatste tijd wat stilletjes geweest, ik weet het … Daar zijn goeie redenen voor. Maar met dit “life lately” bericht krijgen jullie alvast een update over een aantal dingen. En intussen heb ik achter de schermen een blogplanning opgesteld en mijn deelname aan 40 dagen bloggen bevestigd. Al gaat dat laatste wel op mijn eigen tempo zijn. Maar goed, het gaat hier dus wel terug wat levendiger worden!

Ik volg dans-fitnesslessen …

En ontdekte dat ik dat eigenlijk keihard mistte. Alhoewel ik er soms tegenop zie om na een lange dag om half negen ‘s avonds op woensdag nog te gaan dansen/fitnessen heb ik er nadien telkens enorm hard van genoten. Dat ik niet altijd in het ritme zit en mijn armen of benen niet altijd de juiste richting uitgaan laten we even terzijde 🙂

Ik loop …

Nog steeds 🙂 Al is het niet altijd de vooropgestelde twee keer per week. Maar sowieso toch wel één keer in de week. En ook daar kan ik enorm van genieten. Volgende week staat er trouwens een conditietest bij Energy Lab op de planning. Want ik had (eindelijk) genoeg punten verzameld via de NN Running Club. Die test is iets waar ik naar uitkijk en toch ook wel een klein beetje bang voor heb. Want stel je voor dat ze daar gaan zeggen dat mijn conditie eigenlijk hopeloos is … 🙂

Ik ontdekte …

lekkere nieuwe tussendoortjes! Mijn diëtiste raadde me Nakdrepen aan voor als ik in de wagen zit of geen tijd heb om wat fruit te eten. En hoera voor de Albert Heijn want daar hebben ze toch net iets meer varianten dan in de plaatselijke Colruyt.

Ik keek …

Niet zo geweldig veel televisie, maar volgde wel De Dag. En ontdekte op Netflix een nieuwe serie die me heel hard aan mezelf doet denken: Workin’ Moms. Het personage Kate en ik vertonen best wel wat gelijkenissen 🙂 Verder is onze digicorder hier lustig episodes van Topdokters en Undercover aan het opnemen. En kijk ik uit naar het nieuwe seizoen van De Mol.

En voor de rest …

Zijn we hier flink plannen aan het smeden om onze tuin dit voorjaar aan te pakken. Afsluitingen, welke soort oprit, etc. het is niet meteen my cup of tea, maar ik kijk er wel al naar uit om deze zomer in het zonnetje te genieten van onze tuin.

Ging Tuur naar een allereerste verjaardagsfeestje, waarbij ik ongelooflijk veel bewondering had en nog steeds heb voor de organiserende ouders. Want ze entertainden gedurende drie uur maar liefst 20 drie- en vierjarigen.

Hakte ik enkele belangrijke knopen door. Ik kan en wil er hier nog niet al te veel over kwijt – maar geen zorgen die update komt er wel aan – maar wat ik wel al kan zeggen is dat ze voor een flink pak rust in mijn hoofd zorgen. En dat is ongelooflijk veel waard!

Kijk ik uit naar de week vakantie die ik samen met Tuur ga doorbrengen. We hebben nog geen al te grootse plannen, maar gaan gewoon dag per dag zien wat er op ons pad komt. En er vooral keihard van genieten!

Life lately: Waar zijn jullie de afgelopen tijd met bezig geweest?

16 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *