Gouden randjes

Mijn kleine gelukjes van 2020 #1

Al sinds het begin van dit jaar schrijf ik elke ochtend in mijn SuccesPlanner de kleine dingen op waar ik de voorbije dag dankbaar voor ben geweest. Het is hier zeker en vast niet elke dag rozengeur en maneschijn, maar ik probeer wel om in elke dag iets moois te vinden. En daar ook bewust bij stil te staan. Alleen heb ik die kleine gelukjes hier de afgelopen maanden niet echt meer neergepend. Tijd dus om daar verandering in te brengen.

kleine gelukjes: zon zien opkomen tijdens een looptoertje

Voor deze eerste editie van mijn kleine gelukjes in 2020 besloot ik om vanaf januari tot eind mei eens terug te blikken in mijn SuccesPlanner. En na te gaan wat ik daar zoal elke dag aan kleine gelukjes noteerde. Het is dus een serieuze bloemlezing geworden 🙂

♥ Starten met mijn bijberoep ♥ Samen met Tuur naar het ijssalon fietsen, waarbij Tuur zelf fietst (weliswaar met wieltjes maar toch knap gedaan voor een vierjarige) ♥ frietjes van de frituur eten ♥ vele gesprekken met het lief ♥ beginnen met lezen in Het Achtste leven ♥ verjaardag van mijn mama vieren ♥date nights ♥ met Tuur naar de bib gaan ♥ brunchen met een vriendin ♥ fijne reacties krijgen op teksten die ik schrijf voor mijn bijberoep ♥ Instagramcursussen volgen ♥ Girly hiphoplessen volgen ♥ filmavonden met het lief ♥ stylingsessie volgen ♥ verjaardag van het lief vieren ♥voetballen met het lief en Tuur in onze tuin ♥ trampoline installeren aan het begin van de semi-lockdown ♥ e-aperitieven met mijn broers en ouders ♥ amper de wagen nog nemen en heel wat boodschappen met de fiets doen ♥ fietstochtjes in onze eigen buurt met Tuur ♥ virtueel de verjaardag van mijn papa vieren ♥ starten met BamsFit@home ♥ morning work-outs ♥ naar het bos gaan met Tuur ♥ buiten met water spelen met Tuur ♥ zonnige dagen ♥ het tuinhuis dat geleverd werd en in elkaar gestoken werd ♥ een afsluiting rond onze tuin ♥ terrastegels en een tuinset bestellen ♥ Moederdag vieren met een heerlijk ontbijt van bij onze plaatselijke bakker ♥ een extra Moederdagcadeau krijgen ♥ mijn ouders terugzien na ontelbare weken ♥ werken in onze tuin ♥ samen met Tuur ijsjes maken ♥ webinars van Plan S volgen rond bullet journalling en zelfzorg ♥ een boek winnen bij de Bende van het boek ♥ opnieuw terug tijd vinden om naar podcasts te luisteren ♥ tal van boeken kunnen uitlezen ♥ een razend spannend nieuwe podcast ontdekken ♥ soort van date night met het lief tijdens de semi-lockdown ♥ take-away coffee & taartjes van bij FIKA ♥ taarten bakken met Tuur ♥ zwerfbibs in de buurt ontdekken met Tuur ♥ maar ook voor het eerst sinds lang met Tuur terug naar de echte bib kunnen gaan ♥ het bericht krijgen dat Tuur in juni de hele maand naar school mag gaan ♥ bericht krijgen dat mijn danslessen terug zullen plaatsvinden in openlucht ♥ nieuwe series ontdekken op Netflix ♥ geweldig fijn en praktisch advies krijgen van mijn diëtiste ♥♥

Zeg eens, wat waren jullie kleine gelukjes de afgelopen tijd?

9 Comments

 • zwartraafje

  Zo mooi om te zien dat je gezin duidelijk een geluksbron is. Eind vorige week werd ik zelf vooral heel blij van verschillende lieve kaarten en online verjaardagswensen. Iets langer geleden vond ik het heerlijk dat er eindelijk een terras werd gelegd. Dat lag er vlak voor de hittegolf dus ik heb er nog niet super vaak van genoten maar ben er wel nog steeds super blij mee. Buiten kunnen gaan eten of lezen zodra het weer het toestaat is een pak uitnodigender geworden nu ik niet eerst in een put tussen de afvoerleidingen moet stappen. 🙂

  • Evi

   Heel herkenbaar 🙂 Hier ligt sinds een maand ons terras en wij zijn daar ook heel blij om. Buiten zitten is plots een pak aangenamer geworden 😉

 • Flavie

  Heel veel fijne gelukjes… leuk om te lezen.
  Het achtste leven ligt hier nog altijd klaar om gelezen te worden… ik zal er echt eens tijd voor moeten vrijmaken… want het is een ferme kanjer om te lezen.

 • Goofball

  Kleine gelukskes zijn altijd zo zalig. ‘k vind het ook belangrijk die bij te houden. (bij mij altijd 1 post einde maand).

  Welke nieuwe series op Netflix heb je ontdekt?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *