Gouden randjes

Count your blessings – Februari

In deze rubriek sta ik stil bij de mooie momenten van de afgelopen weken. Vaak zijn het kleine gelukjes die voor anderen erg alledaags lijken maar bij mij voor een glimlach zorgen. Door er nadien nog eens bij stil te staan geniet ik er, en hopelijk jullie ook, extra van.

In februari genoot ik onder andere van deze mooie momenten:

Mijn deelname aan #ouderzonden * lieve reacties die ik kreeg op blogberichten * deelnemen aan #40dagenbloggen * snipperdagen * lange weekends * het eerste testpakket van Tastalike ontvangen * geretweet worden door Start2Run * een propere wagen na een carwashbeurt * de verjaardag van het lief vieren * havermoutkoekjes bakken * een klepper van een boek uitlezen * joggen in ijskoude temperaturen * de zon die vaak kwam piepen * positieve feedback op het werk dat ik doe * zondagnamiddagen met mijn ouders en Tuur * wandelen in de Gavers * mijn nieuwe sporthorloge * knuffelen met Tuur * bezoekjes aan de bibliotheek

Waar genoten jullie zoal van in februari? 

Deze post maakt ook deel uit van de 40 dagen bloggen challenge. Dit is dag 20/40.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *