Naamstickers
Kids stuff

Verloren spullen op kamp? Naamstickers to the rescue

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar Tuur slaagt er hier regelmatig in om zijn koeken- en fruitdozen ergens achter te laten. Waarna wij – samen met de leerkrachten / begeleiders / trainers – aan een niet zo fijne zoektocht kunnen beginnen. Niet alleen die spullen raakt hij al eens kwijt. Doorheen het schooljaar werd er ook al meerdere malen gezocht naar kleren. En sinds vorig jaar ook om de zoveel tijd naar voetbalkleren. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij hier al heel lang gebruik maken van naamstickers om die spullen nadien net iets makkelijker te kunnen terugvinden!

Naamstickers: een onmisbaar item voor ouders van jonge kinderen

Van zodra we doorhadden dat Tuur niet meteen een pietje-precies is als het op zijn spullen aankomt, zijn wij naamstickers aan de lopende band beginnen gebruiken. In de crèche viel dat allemaal nog heel erg goed mee. Maar toen Tuur in de kleuterschool startte, gebeurde het regelmatig dat hij naar huis kwam zonder koeken- of fruitdoos. Of met een verkeerde jas. Of zonder handschoenen en sjaal. Waarna wij samen met de leerkrachten een zoektocht konden starten naar waar die dingen ergens lagen op school. Of welk ander kindje dan wel zijn jas mee naar huis had.

Toen Tuur vorig jaar startte met voetballen werd dat nog een tikkeltje erger. Want alle jongens in zijn ploeg dragen natuurlijk exact dezelfde kleren. Ga dan maar eens zoeken welke regenjas in de doos met verloren spullen van hem is.

En dus kleef ik al bijna zes jaar overal naamstickers op. Niet dat dat er nu speciaal voor zorgt dat hij die dingen niet meer vergeet of kwijtraakt. Maar het maakt onze en de zoektocht van de leerkrachten / begeleiders / trainers nadien wel net dat tikkeltje eenvoudiger 😉 .

naamstickers

Vakantiepakket van Goedgemerkt

Sindsdien ben ik best wel grote fan van plaklabels met naam oftewel naamstickers 🙂 . Dus toen Goedgemerkt op zoek was naar samenwerkingen, zei ik geen neen! Want wij gebruiken die dingen ongelooflijk vaak. Al was het maar omdat brooddozen, koeken- en fruitdozen hier regelmatig wel eens sneuvelen, want ja wie gaat daar nu voorzichtig met om? 😉 Bovendien groeit Tuur als een kool waardoor er ook regelmatig nieuwe kleren aangeschaft moeten worden.

Voor deze zomer bestelde ik dan ook het Vakantie/Kamppakket. Want daar zit naast leuke plaklabels met naam – die je trouwens zelf kan personaliseren – ook een SOS armband in. En aangezien de kampjes dit jaar opnieuw plaatsvinden en ze minstens één keer per week op uitstap gaan, leek me dat geen slecht idee te zijn om Tuur dan zo een armband aan te doen. Maar ook voor als wij straks op vakantie gaan vind ik dat wel handig. Mocht hij ons dan toch een keertje kwijtraken dan staat mijn telefoonnummer er aan de achterkant op.

Waarom ik de naamstickers van Goedgemerkt graag gebruik

In het verleden maakte ik al eens gebruik van de plaklabels met naam van Goedgemerkt. En daar was ik best wel tevreden van. Om te beginnen vind ik het heel fijn dat je ze kan personaliseren. Zo kan je zelf kleuren en figuren kiezen. Dit keer mocht Tuur dat samen met mij doen. En dat vond hij ongelooflijk fijn!

Daarnaast zijn ze ook stevig en best wel duurzaam. Zo overleefden de kledinglabels in het verleden al meerdere wasbeurten in de wasmachine. En ook de naamstickers voor op koeken- & fruitdozen en waterflessen overleefden hier zonder probleem de vaatwastest.

Wij kunnen terug een tijdje verder met dit pakket naamstickers. En stiekem blijf ik de hoop koesteren dat er een moment komt waarop Tuur wel een pietje-precies wordt als het aankomt op spullen terug mee naar huis nemen 😉 .

Maken jullie gebruik van naamstickers voor de kinderspullen?

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *