zeep met koffiearoma
Geschenken

Zeep met koffiearoma

Zeep met koffiearoma? Ja hoor, die bestaat! Al snap ik volledig dat je bij het lezen van de titel misschien wel even je wenkbrauwen fronste. Ik namelijk ook toen ik er voor de eerste keer over hoorde. Maar intussen heb ik de zeep met koffiearoma, die overigens dankzij een samenwerking tussen hofleveranciers Savonneries Bruxelloises en Koffie Rombouts tot stand kwam, uitvoerig getest. En ben ik er best wel fan van 🙂 .

zeep met koffiearoma

Rombouts by Savonneries Bruxelloises: op en top Belgische zeep met koffiearoma

Koffie, ik blijf er grote fan van. Zowel van het drinken ervan. Als van de geur. Er zijn weinig dingen die ik zo lekker ruiken vind als het openen van een versgemalen pakje koffie. Bovendien roept de geur van koffie steeds weer iets vertrouwds op. En blijkbaar ben ik daar niet alleen in. Want nog heel wat mensen vinden de geur van verse koffie erg lekker en vooral ook vertrouwd ruiken.

Wat Koffie Rombouts, een Belgisch merk van kwaliteitskoffie, en Savonneries Bruxelloises, een Belgische premium zeepproducent, ertoe inspireerde om de handen in elkaar te slaan. En een limited edition zeep met koffiearoma – Rombouts by Savonneries Bruxelloises – op de markt te brengen. Bovendien wordt de winst van deze op en top Belgische zeep door Koffie Rombouts integraal aan Oekraïne 12-12 geschonken.

zeep met koffiearoma

Normaal gezien was ik mij met douchegel. Maar alleen al de geur die vrijkwam toen ik het pakje zeep opende was genoeg om mij te overtuigen om douchen met een stuk zeep te proberen. En daar heb ik nog geen spijt van gehad. Want de ambachtelijk ontwikkelde zeep is niet alleen heerlijk verfrissend. Het aroma van koffie gebrand door Rombouts is bovendien heerlijk om te ruiken. Een ideale start van mijn ochtend 😉 .

Rombouts by Savonneries Bruxelloises is – zolang de voorraad strekt – beschikbaar op de webshop van Koffie Rombouts.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *