instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #11

Zondag, de laatste dag van de week en het weekend. En dus tijd voor een nieuwe Zeven op Zondag (editie 11 reeds!). Een rubriek waarin ik zeven foto’s van de afgelopen twee weken post die mijn Instagramaccount net niet haalden. Door ze hier te posten blik ik samen met jullie graag nog eens terug op die momenten.

Kijken jullie mee? 

Ziek-zijnWeekendje-weg-MiddelburgOpleiding-BlogacademieStarterspakket-DelhaizeSojaLiane-MoriartyHerfstsmikkelen

  • Het was hier de afgelopen week erg stilletjes. Maar dat had zo zijn redenen. Maandagnacht werd ik rillend van de kou en met gigantisch veel keelpijn wakker. Het verdict op dinsdagochtend: een klepper van een keelontsteking. Antibiotica to the rescue!
  • Gelukkig was ik donderdagochtend iets beter. Want toen vertrokken het lief en ik voor een paar dagen op “kinderloos” weekend naar Nederland. Een uitgebreid verslag volgt nog maar ik kan jullie nu al verklappen dat wij erg lekker aten en ervan genoten.
  • Het weekend hiervoor volgde ik twee superinteressante opleidingen bij Blogacademie. Eentje over schrijftechnieken voor bloggers (gegeven door Karin) en eentje over het schrijven van een review (docent van dienst was Katrien). Een pittige dag maar ik verliet Berchem met tal van tips. En raad beide workshops aan iedereen aan!
  • Eerder deze week kreeg ik fijn nieuws: ik ben geselecteerd voor de Bio-campagne van Delhaize! Ik kijk er al naar uit om gerechten met hun bioproducten uit te proberen.
  • Ik eet ‘s ochtens bijna altijd granola met Griekse yoghurt. Maar de laatste tijd wissel ik al eens af met deze sojamelk. Ze geeft een heerlijke kokosnoottoets aan mijn granola. Yummie!
  • Die leesdip van me is nog niet helemaal verdwenen maar dit boek las ik op een paar dagen tijd uit. Geen moeilijke literatuur, wel heerlijk luchtig en ideaal voor een weekendje weg.
  • De herfst, het seizoen waarin er terug mandarijntjes zijn om van te smullen. Maar ook marsepein en ‘onze-lieve-vrouwtjes’. Overheerlijk!

Hoe zat het de afgelopen twee weken bij jullie? Namen jullie ook foto’s die jullie social media accounts net niet haalden? 

19 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *