Zeven op zondag #11

Zondag, de laatste dag van de week en het weekend. En dus tijd voor een nieuwe Zeven op Zondag (editie 11 reeds!). Een rubriek waarin ik zeven foto’s van de afgelopen twee weken post die mijn Instagramaccount net niet haalden. Door ze hier te posten blik ik samen met jullie graag nog eens terug op die momenten.

Kijken jullie mee?ย 

Ziek-zijnWeekendje-weg-MiddelburgOpleiding-BlogacademieStarterspakket-DelhaizeSojaLiane-MoriartyHerfstsmikkelen

 • Het was hier de afgelopen week erg stilletjes. Maar dat had zo zijn redenen. Maandagnacht werd ik rillend van de kou en met gigantisch veel keelpijn wakker. Het verdict op dinsdagochtend: een klepper van een keelontsteking. Antibiotica to the rescue!
 • Gelukkig was ik donderdagochtend iets beter. Want toen vertrokken het lief en ik voor een paar dagen op “kinderloos” weekend naar Nederland. Een uitgebreid verslag volgt nog maar ik kan jullie nu al verklappen dat wij erg lekker aten en ervan genoten.
 • Het weekend hiervoor volgde ik twee superinteressante opleidingen bij Blogacademie. Eentje over schrijftechnieken voor bloggers (gegeven door Karin) en eentje over het schrijven van een review (docent van dienst was Katrien). Een pittige dag maar ik verliet Berchem met tal van tips. En raad beide workshops aan iedereen aan!
 • Eerder deze week kreeg ik fijn nieuws: ik ben geselecteerd voor de Bio-campagne van Delhaize! Ik kijk er al naar uit om gerechten met hun bioproducten uit te proberen.
 • Ik eet ’s ochtens bijna altijd granola met Griekse yoghurt. Maar de laatste tijd wissel ik al eens af met deze sojamelk. Ze geeft een heerlijke kokosnoottoets aan mijn granola. Yummie!
 • Die leesdip van me is nog niet helemaal verdwenen maar dit boek las ik op een paar dagen tijd uit. Geen moeilijke literatuur, wel heerlijk luchtig en ideaal voor een weekendje weg.
 • De herfst, het seizoen waarin er terug mandarijntjes zijn om van te smullen. Maar ook marsepein en ‘onze-lieve-vrouwtjes’. Overheerlijk!

Hoe zat het de afgelopen twee weken bij jullie? Namen jullie ook foto’s die jullie social media accounts net niet haalden?ย 

19 Comments

 1. Talitha 15/10/2017 at 19:12

  Ja, dat boek is echt een ideaal strand-/vakantieboek! Haar boeken lezen altijd heerlijk weg ๐Ÿ™‚

 2. Nina Vincx 15/10/2017 at 20:27

  Klinkt als een heerlijk weekend!
  Dat boek heb ik ook in 1 ruk uitgelezen ๐Ÿ™‚

  1. Evi 17/10/2017 at 21:40

   We hebben ervan genoten ๐Ÿ™‚

 3. Sofie 15/10/2017 at 20:45

  Oh hopelijk ben je ondertussen volledig genezen. Er zijn er al veel met keelontstekingen. Wat leuk datje geselecteerd bent voor de bioproducten, ik ben benieuwd naar je ervaringen!

  1. Evi 17/10/2017 at 21:43

   De keelonsteking is intussen weg maar in de plaats kreeg ik een fikse verkoudheid. Ben dan maar aan het denken dat ik alles beter in een keer voor de rest van de winter gehad kan hebben ๐Ÿ™‚

 4. Chez Julie 15/10/2017 at 21:04

  Vrij veel wine & dine afgelopen week, als ik even terugblik ๐Ÿ™‚ Een van de komende dagen schrijf ik er ook een blogpost over!

  1. Evi 17/10/2017 at 21:43

   Net gelezen ๐Ÿ™‚ En zo een wine & dine week mag ook al eens he ๐Ÿ˜‰

 5. Hilde 16/10/2017 at 08:13

  Gelukkig was je al wat genezen voor jullie weekendje weg samen. Verder heel veel goed nieuws lees ik hier. Dat kunnen we alleen maar toejuichen, Evi ?

 6. Joni 16/10/2017 at 10:09

  Goooh ik wil ook eens op workshop naar de Blogacademieee, maar voorlopig op “slechte” datums of te ver voor mij..
  En interessant, dat boek noteer ik op mijn lijstje ๐Ÿ˜‰

  1. Evi 17/10/2017 at 21:45

   Laat zeker weten als je naar eentje gaat! Als het past in de agenda & qua locatie ga ik graag mee dan, want het zijn echt wel superinteressante workshops! En dan kan ik jou meteen eens IRL ontmoeten ๐Ÿ˜‰

 7. Flavie 17/10/2017 at 13:30

  Hopelijk ben je ondertussen al veel beter… er zijn toch veel zieken hรฉ.
  En het boek heb ik ook gelezen, zoals je kon zien op mijn blog… ๐Ÿ˜‰

  1. Evi 17/10/2017 at 21:52

   Ja ik zag het ๐Ÿ™‚ De keelontsteking is intussen beter maar werd vervangen door een verkoudheid. Ahja, dan heb ik het meteen allemaal gehad voor de rest van de winter ๐Ÿ˜‰

 8. Josefien De Bock 17/10/2017 at 13:47

  Toffe boekentip, staat op mijn lijstje bij deze ๐Ÿ™‚
  Ik ben alvast benieuwd naar het verslag van je weekendje weg. Hopelijk hebben jullie genoten met z’n twee.
  Superleuk nieuws van Delhaize zeg! Lijkt me heel boeiend en lekker.
  Fijne week!

  1. Evi 17/10/2017 at 21:53

   Graag gedaan ๐Ÿ™‚ Wij genoten er met volle teugen van. Jullie ook? Ik was heel blij dat ik geselecteerd was, de eerste gerechten waren alvast erg lekker!

 9. zwartraafje 17/10/2017 at 21:01

  Hopelijk had de antibiotica snel effect. Ik heb dat ondertussen al zo vaak genomen dat ik er niet meer zo snel op reageer. Dat huis op die tweede foto vind ik echt prachtig. Ik heb echt een zwak voor dat soort gebouwen. Dan slaagt mijn fantasie op hol en zie ik mezelf al met een boekje in zo’n erkerhoekje of op รฉรฉn van de terrasjes zitten.

  1. Evi 17/10/2017 at 21:54

   Hahaha, dat was stiekem ook een van de redenen dat ik dat hotel boekte ๐Ÿ™‚ De antibiotica had best wel snel effect, dus ik lag gelukkig niet de hele tijd in bed te slapen.

Leave a Reply