instagramaccount
Fotografie

Zeven op zondag #16

Zondagavond, tijd voor een nieuwe Zeven op Zondag, waarin ik aan de hand van zeven foto’s terugblik op de voorbije twee weken! Die waren hier trouwens goed gevuld: een eerste les in de bewegingsschool stond op het programma, er waren nog enkele nieuwjaarsrecepties en ook het werkritme hernam zijn gewoonlijke drukte.

Kijken jullie mee naar deze Zeven op zondag?

before-we-dieBewegingsschoolMetime-relaxing-badOntbijtbekerSana-boxWeekendlectuurRunlight

 1. Ik ontdekte onlangs een geweldig nieuwe serie op Canvas: Before we die. Het is een Scandinavische serie vol spanning, plotwendingen en mysterie. En daar hou ik wel van 🙂 Gelukkig zijn er wel ondertitels, want anders zou ik er bitter weinig van verstaan!
 2. Deze ochtend trokken Tuur en ik voor het eerst naar de bewegingsschool. Op een heel ongedwongen manier leren kindjes daar nieuwe bewegingen maken en verkennen ze hun grenzen. We amuseerden ons beide erg goed. En gaan in de toekomst zeker nog langsgaan.
 3. De dagen zijn hier intussen terug vrij druk en lang. En dan kan een warm bad met een goed boek op het einde van zo een lange dag absoluut deugd doen. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat dat hier de voorbije twee weken meerdere keren gebeurde.
 4. De dagen waarop ik Tuur ga halen in de crèche zijn er waarop ik erg vroeg op kantoor ben. En daar ook ontbijt. Voor kerst kreeg ik deze fantastische ontbijtbeker cadeau. Sindsdien is mijn granola niet meer wak tegen dat ik op het werk aankom. Me happy 🙂
 5. Ik kreeg ook het nieuwe boek van Sandra Bekkari cadeau. Een volledig verslag volgt nog in een nieuwe kookboekweek. Maar omdat mijn broer & schoonzus het boek kochten in de Albert Heijn kregen ze er ook een doos vol Sana-goodies bij. En gaven ze die ook aan mij 🙂
 6. Weekendlectuur! Ik schafte me nog eens een exemplaar van het Running.be magazine aan. En las interessante artikels van onder andere Josefien. Sinds ik het in huis heb ben ik toch wel aan het twijfelen of ik niet een abonnement op dit tijdschrift zou nemen. Iets om over na te denken!
 7. Ik kocht onlangs ook een runlight van Kalenji. En ben daar supertevreden van. Het verschil is immens: ik ben niet alleen veel beter zichtbaar als ik in het donker ga lopen. Ik zie zelf ook een pak beter of er geen hindernissen op mijn weg liggen.

Namen jullie de voorbije weken foto’s die jullie social media accounts niet haalden? Hebben jullie een abonnement op tijdschriften? 

16 Comments

 • Hilde

  Het nieuwste kookboek van Sandra Bekkari staat hier ook nog op m’n verlanglijstje. Ik ben dus met andere woorden reuze benieuwd wat je daaruit zal bereiden. Zo’n bewegingsschool voor/met kindjes lijkt me heel tof. Je ziet zo dat Tuur er veel plezier aan beleeft.

  • Evi

   Die bewegingsschool was superfijn 🙂 En ergens volgende week verschijnt normaal gezien mijn verslag van dat kookboek. Ik kan je wel al zeggen dat de eerste drie gerechten overheerlijk waren 😉

   • Hilde

    Ik recenseerde eerder het Nooit meer diëten 2 boek op m’n blog. Intussen heb ik de eerste 3 boeken van haar. Ik haal er nog geregeld inspiratie uit. Intussen het vierde boek al eens in handen genomen, er zit veel herkenbaars tussen ten opzichte van de eerste 3 vind ik.

 • Samaja

  Ik lees de Libelle nadat mijn mama en haar beste vriendin het gelezen hebben, dus geen abonnement voor mij. Daardoor lees ik wel over kerstmenu’s in de zomer :-).

 • mrs brubeck

  Ik neem alleen heel soms een abonnement als er korting gegeven wordt, anders vind ik het veel te duur! Over de 3 euro voor een libelle??? Helemaal bij “zijn haar gesleurd”.

 • fieke

  Dit blijft een leuke rubriek! Ik heb een abonnement op de Flow sinds vorig jaar, en samen met mijn mama ‘deel’ ik ook de Libelle. Ik slaag er wel niet in om alles bij te lezen, maar boekjes lopen niet weg hé 🙂

 • Flavie

  Ik kijk heel erg graag naar series op Canvas en Before We Die hoort daar ook bij. Ik neem wel eerst de volledige serie op voor ik er naar kijk. Ik ben dus heel benieuwd! 🙂

 • zwartraafje

  Ik ben momenteel Gezonder met Viv aan het lezen. Dat boek werd me onverwachts toegestuurd maar eigenlijk ben ik ondertussen ook wel heel nieuwsgierig geworden naar de boeken van Sandra Bekari. Wel een leuke actie dat je een doos met voedingsmiddelen kreeg bij aankoop van het boek.

 • Leen

  Die ontbijtbeker ziet er superhandig uit! Ik ontbijt elke dag op het werk en sleur soms drie verschillende potjes mee, inderdaad om te voorkomen dat dingen wak worden of door elkaar gaan lopen.
  Benieuwd naar je kookboekenweekverslag over Sandra Bekkari. Ik heb hier ook een boek van haar staan maar ben er nog niet toe gekomen het te gebruiken (zoals 80% van mijn kookboeken :p).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *