Zeven op zondag #19

Zondagavond en twee weken die terug achter ons liggen. Dat betekent tijd voor een nieuwe Zeven op Zondag. Dat is een rubriek waarin ik aan de hand van zeven foto’s die mijn Instagramaccount net niet haalden terugblik op de voorbije twee weken.

Kijken jullie mee naar deze zeven foto’s?

 1. Wij wonen in Vlaams-Brabant en kregen maandagochtend te maken met industriële sneeuw. Ik had er nog nooit van gehoord en dacht eerst dat het gewone sneeuw was. Maar blijkbaar niet dus. Die zouden we wel later deze week krijgen, net als de rest van het land.
 2. De afgelopen week experimenteerde ik met mijn nieuwe waterfles: eentje waarmee je zelf een smaakje aan water kan geven. Die hype ligt al even achter ons, maar hé nooit gezegd dat ik een trendsetter was 😉 Het is nog wat zoeken, maar het water met citroenen smaakte alvast heerlijk fris.
 3. De blunder van de afgelopen twee weken: het was zo koud ’s ochtends dat ik besloot mijn zetelverwarming op te zetten. Na een half uur rijden voelde mijn zetel en dus ook mijn poep nog steeds ijskoud aan. En ik maar in mezelf sakkeren op mijn wagen. Tot ik doorhad dat ik de verwarming van de passagiersstoel had opgezet … Iets met nog niet goed wakker zijn en geen koffie meer drinken ’s ochtends. Soit, de dagen nadien werd wel de juiste stoel verwarmd!
 4. Zaterdagochtend lag hier nog een mooie laag sneeuw en profiteerde ik ervan om erin te gaan joggen. Alhoewel het veel meer opletten is om niet te vallen hou ik ook wel erg van het geluid van knisperende sneeuw onder je schoenen. Een looptoertje waar ik helemaal van opkikkerde.
 5. Op zondag ontbijten we hier langer dan in de week. En heb ik bijvoorbeeld tijd om verloren brood met vers fruit te maken. Om vingers en duimen bij af te likken 🙂
 6. Het lief bracht onlangs nieuwe watersmaken mee. En sindsdien ben ik verslingerd aan deze kokossmaak. Het klinkt misschien vreemd maar het smaakt echt heerlijk!
 7. Voor het werk ben ik me aan het verdiepen in video’s maken. En privé ben ik geïntrigeerd door vlogs. Dus probeerde ik om de afgelopen week wat te filmen. En te zien of het materiaal waardig genoeg is om eens een vlog te publiceren.

Wat beleefden jullie de afgelopen twee weken? 

Deze post maakt ook deel uit van de 40 dagen bloggen challenge. Dit is dag 17/40.

21 Comments

 1. Sofie 04/03/2018 at 19:51

  Veel puntjes waarop ik wil reageren 🙂
  Ik heb ook nog nooit van industriële sneeuw gehoord, bizar!
  Ik had het omgekeerde eens voor, ik was in de lente meegereden naar Rotterdam met mijn toenmalig lief en ik klaagde in de terugweg dat ik het zo warm had, bleek dat de hele rit de zetelverwarming aan stond. (het was in een tijdperk dat ik daar ook nog nooit van gehoord had)
  Ik vind het ook leuk om krakende sneeuw te horen tijdens het wandelen 🙂
  Mmmmm die kokossmaak is heerlijk!! Ik ben ook fan.
  En vloggen, dat durf ik zelf niet maar ik vind het wel leuk te kijken. Benieuwd of je een vlog gaat plaatsen 🙂

  1. Evi 08/03/2018 at 07:35

   Ik had daar ook nog nooit van gehoord hoor 🙂 En die vlog ik zou dat echt heel graag eens doen, maar elke keer als ik er eentje klaar heb en op publish wil duwen bekruipt er me een angstgevoel. En durf ik het toch niet. Misschien dat ik ooit wel eens over die angst heen kom 😉

 2. Anna Helena 04/03/2018 at 20:32

  Ik ben fan van de smaak met pompelmoes!
  Met welk programma maak je de vlog?

  1. Evi 08/03/2018 at 07:37

   Die is inderdaad ook erg lekker! Vlog; hangt er beetje van af. Meestal met iMovie of Windows Movie Maker. Soms met Premiere Pro maar die vind ik al wat ingewikkelder om met te werken. Nu alleen die angst overwinnen om er ook effectief eens eentje online te zetten!

 3. Samaja 04/03/2018 at 20:39

  Ik drink graag spa met grapefruit smaak (bruiswater met de lichtroze dop). Kokos heb ik nog niet geprobeerd. Het klinkt wel een beetje raar he… 😉

  1. Evi 08/03/2018 at 07:37

   Het klinkt inderdaad een beetje raar maar smaakt heerlijk! Zeker en vast het proberen eens waard 😉

 4. Joke 05/03/2018 at 09:34

  Die Spa ga ik zeker es proberen, klinkt goed. En grappig van die zetelverwarming. 😉

  1. Evi 08/03/2018 at 07:38

   Ben benieuwd wat je ervan gaat vinden 😉

 5. Lize 05/03/2018 at 09:41

  Weer een leuk overzichtje 🙂 Ik drink graag spa duo maar omdat meer calorieën bevat dan ‘gewoon’ water, drink ik nu water met vlierbloesemsiroop.

  1. Evi 08/03/2018 at 07:39

   Thx 🙂 Water met vlierbloesemsiroop heb ik nog niet geprobeerd. Smaakt dat zoet?

 6. Sarah 05/03/2018 at 16:31

  Zulke zetelverwarming toestanden heb ik hier ook al meegemaakt. Of dan vergeet ik dat af te zetten ofzo. Het is me wat. Super benieuwd ook naar die spa met kokossmaak. Ik vind het net wel lekker klinken ?

  1. Evi 08/03/2018 at 07:42

   Oef blij te lezen dat ik toch niet de enige ben 🙂 Benieuwd naar wat je van die smaak gaat vinden!

 7. Le petit requin 06/03/2018 at 14:24

  Oh ja, dat knisperende geluid van sneeuw tijdens het lopen, heerlijk!
  En zetelverwarming… ik heb het ooit mijn bestuurder heel warm doen krijgen, terwijl ik maar bleef bibberen. Snap dus helemaal dat je daar even op gevloekt hebt 🙂

 8. Flavie 06/03/2018 at 15:42

  Ik heb vorige week ook elke dag citroenwater gedronken… zo lekker!

 9. Hilde 07/03/2018 at 12:06

  Hé die drinkfles met infuser, heb net dezelfde :-). Voor mij meer iets voor de zomer, zo’n verfrissend drankje zij het wel met bio fruit in (wil geen pesticiden in m’n lijf). Al wordt het ons tegenwoordig wel makkelijk gemaakt voor waters met een smaakje, zelfs de huismerken van de reguliere supermarkten hebben het al. Zo’n rondje lopen op sneeuw lijkt me wel een hele uitdaging…

  1. Evi 08/03/2018 at 07:48

   Oh echt? 🙂 Het was een hele uitdaging hoor, maar zo zalig. Niet al te veel volk op straat, zon en dan dat geluid van die sneeuw. Ik heb er enorm van genoten 🙂

 10. Conny 07/03/2018 at 12:23

  Water uit de kraan is goed genoeg voor mij. Je kunt daar zelf je eigen smaak aan geven en geeft bovendien geen plastic afval.
  Nog nooit gehoord van industriël sneeuw….

 11. Leen 31/03/2018 at 10:14

  Benieuwd naar je vlog alvast! 🙂

  1. Evi 31/03/2018 at 20:47

   🙂 Als ik die angst om hem online te gooien overwin ga je hem zeker en vast eens zien 😉

Leave a Reply