Fotografie

Zeven op zondag #6

Zowel de week als het weekend vlogen voorbij: vrijdag had ik een snipperdag en dit weekend genoten we volop van het mooie weer. Ik trok ook terug heel wat foto’s, die mijn Instagramaccount net niet haalden maar die ik hieronder heel graag met jullie deel.

20170618_19334420170616_14125820170616_112110PicMonkey Collage20170618_19544020170618_19580420170617_155351

  1. Midden in de week ontving ik erg leuke snailmail van haar. Superlief & een hele fijne manier om de dag te starten 🙂
  2. Zowat half bloggend Vlaanderen had deze al in huis, ik liep wat achter. Maar eind deze week leverde bol.com ook mijn exemplaar, hoera! De eerste pagina’s zijn al gelezen en zijn erg veelbelovend, een uitgebreidere review volgt nog.
  3. Vrijdag had ik een snipperdag en trok ik naar Leuven voor een aantal boodschappen. Ik bestelde een salade om mee te nemen bij Lettuce en mocht terwijl mijn salade werd klaargemaakt proeven van het heerlijke water met een smaakje. De salade zelf was trouwens overheerlijk, alleen ben ik daar vergeten foto’s van te nemen 🙂
  4. Ah Harry Potter! Altijd heerlijk om te herlezen. Daarnaast ben ik ook Kobo Plus aan het uitproberen want een soort Spotify/Netflix voor de e-reader daar was ik ongelooflijk benieuwd naar.
  5. Ik was al langer op zoek naar een leuk jeansjasje en vond dit leuke exemplaar op Zalando.
  6. Ik begin Netflix zowaar leuk te vinden: per toeval ontdekte ik dat je daar ook naar The Americans kan kijken. De eerste twee seizoenen volgde ik op Canvas maar daarna zonden zij het niet meer uit (of kwam het in ieder geval niet meer tevoorschijn op onze digibox). Mijn vreugde kon niet op toen ik zag dat Netflix de andere seizoenen aanbiedt!
  7. Gisteren had ik een blogdate met deze fantastische dame. Ze leerde me Mechelen kennen en we genoten onder andere van deze heerlijk verfrissende homemade icetea.

Benieuwd naar de vorige Zeven op zondag?

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *