5 beelden
Fotografie

5 beelden, 5 dingen #16

Eind 2021 besloot ik om de rubriek 5 beelden, 5 dingen eens goed af te stoffen en nieuw leven in te blazen. Want ik vind dat zo een fijne rubriek om te maken en te lezen. Dus aan het begin van elke maand bladerde ik met plezier door de foto’s van de vorige maand. Om er vervolgens vijf te selecteren. En daar een woordje uitleg bij te noteren.

5 beelden, 5 dingen #16

Juni is voorbij gevlogen! Het was ongelooflijk warm en er stonden veel dingen op de planning. Zoals een paar dagen naar Londen gaan voor een opleiding. En het einde van het schooljaar vieren. Iets waar we hier voor de eerste keer alledrie echt wel naar uit keken, door allerlei omstandigheden. Juni was bovendien ook de maand waarin ik echt goed begon te trainen met mijn nieuwe loopschema. Tijd voor een terugblik aan de hand van vijf foto’s!

1. Ik blijf er stom van staan dat er hier regelmatig aardbeien groeien aan Tuur zijn aardbeiplantje. En dus besloot ik om er zelfs een foto van te nemen voor de fotochallenge ‘Bloom’ die liep in de Van Newbie Tot Fotofreak cursus. Nog steeds een dikke aanrader trouwens die cursus 😉 .

2. Het was vaak enorm warm in juni. En dus ging ik heel vaak ‘s ochtends vroeg lopen. Toen de wereld nog wakker aan het worden was. En dat leverde naast een portie energie voor de rest van de dag ook mooie plaatjes van een zonsopgang op.

3. Nog eentje van de ‘Bloom’ Challenge. En ook een beetje omdat ik ook hier verbaasd was dat de pot met bloemen die ik kocht goed bleef bloeien doorheen de maand juni. Ter verduidelijking, ik heb totaal geen groene vingers. Dus alles wat hier blijft leven qua planten is een grote overwinning!

4. Begin juni mocht ik voor het werk een opleiding gaan volgen in Londen. En dus verbleef ik een paar nachten in ons hotel aan de luchthaven daar. Na de opleiding bleef ik trouwens nog een dagje extra. Zodat ik kon vergaderen met ons agentschap dat zich in Londen bevindt. En zodat ik ook enkele bezienswaardigheden in sneltempo kon meepikken.

5. Sporten in een short, dan moet het toch echt wel al heel warm zijn. Want ik draag dat dus absoluut niet graag. Maar het was in juni zo warm dat ik een legging echt niet meer zag zitten. En omdat mijn personal trainer blijft zeggen dat ik over mijn benen geen complexen moet hebben, besloot ik om deze foto er tussen te steken. Wie weet helpt het wel om me over die complexen heen te helpen 😉 .

Welke foto van de maand juni blijft jou het meeste bij?

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *