5 beelden
Fotografie

5 beelden, 5 dingen #18

Eind 2021 besloot ik om de rubriek 5 beelden, 5 dingen eens goed af te stoffen en nieuw leven in te blazen. Want ik vind dat zo een fijne rubriek om te maken en te lezen. Dus aan het begin van elke maand bladerde ik met plezier door de foto’s van de vorige maand. Om er vervolgens vijf te selecteren. En daar een woordje uitleg bij te noteren.

5 beelden, 5 dingen #18

Oops, tot zover dus ik maak hier een maandelijkse rubriek van. Blijkt dat ik zomaar eventjes augustus en september compleet heb overgeslagen. Al ontbrak het niet aan fotoverslagen hier op de blog. Want onze zomer pende ik neer aan de hand van enkele foto’s. In september vertoefde ik in Istanbul. En recent verscheen er ook al een fotoreeks over Halloween in onze wijk.

Maar goed oktober dus. Een nog steeds drukke maand. Want ik trok voor een paar dagen voor het werk naar Madrid. Verder werd er vooral veel gewerkt in huis ook. En maakten we onze tuin klaar om daar in de herfstvakantie een haag te kunnen in planten.

1. Aangezien we ook een kantoor hebben in Madrid, vlieg ik om de zoveel tijd daarheen om daar dan een paar dagen te werken. Begin oktober was het nog eens zover. Deze keer kreeg ik ook een taakje mee van Tuur. En mocht ik op zoek gaan naar een heel specifiek Real Madrid truitje. Missie geslaagd al was mijn portefeuille nadien heel wat euro’s armer.

2. Mijn onmisbare werktools als ik vanuit Madrid werk. Maar eigenlijk ook vanuit ons kantoor in Brussel. Want beide plekken zijn open space plekken. En ja, ook zonder muis en toetsenbord kan ik niet werken 🙂

3. Koffie drinken in bed, ik vind dat dus heerlijk. Alleen, thuis doe ik dat nooit. Want dan moet ik eerst naar beneden om koffie te zetten en vervolgens terug naar boven. Kortom, te veel moeite 🙂 . Maar zo op hotel is dat een heel andere zaak. En dus genoot ik met volle teugen van de koffiezet op de kamer en die kopjes koffie in mijn bed.

4. De herfst is in het land. En dus trok ik er al regelmatig op uit met mijn fototoestel om die herfstpracht vast te leggen.

5. Ik schreef het hier eerder al, in onze wijk vieren we Halloween. En dus deden we ook mee met de Halloweentocht. Tuur verkleedde zich als vampier en had samen met mij enorme schrik in het spookhuis!

Hoe was jouw oktober maand?

6 Comments

 • Mie kids

  Leuke foto’s!
  Hier trok ik weer veel te weinig foto’s. Het is nu ook wat drukker op het werk. Ik werk nu weer 4/5de, waardoor er minder tijd overblijft. Das toch iets waar ik de komende weken werk van ga maken.

  • Evi

   Het gaat hier ook met ups en downs hoor. De afgelopen dagen amper tijd gehad voor iets anders dan werk & huishouden 🙁 Maar kijk nog een paar dagen en dan heb ik vakantie. En hoop ik van terug veel foto’s te kunnen nemen 😉

  • Evi

   Hahahaha, ja he 😉 Muis wel, toetsenbord niet. Al ga ik dat in de toekomst mss ook doen, maar dan zo een kleintje dat in mijn koffer past want er zijn er op kantoor daar geen meer op overschot.

 • Goofball

  hmm in bed heb ik volgens mij nog nooit koffie gedronken. Dan zou ik schrik hebben te morsen (en zo niet dan moet je zo heel flink recht zitten en daar vind ik een bed niet geschikt voor).

  Mooie foto van je vlucht!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *