Algemene tips

Bruisend genieten van de lente met My Only Bottle

Ok, je ziet het misschien nog niet elke dag aan het weer, maar de lente is in het land! En wat ben ik daar blij om. Want ik ben absoluut een lente-zomermens. Ik geniet er enorm van om onder een stralende zon buiten te wandelen, fietsen of gewoon te genieten op ons terras. Uiteraard is het – zeker als de temperaturen wat de hoogte ingaan – belangrijk om voldoende te hydrateren. En dat doe ik in de lente en zomer graag met de My Only Bottle van SodaStream.

My Only Bottle

Drie voordelen van de SodaStream My Only Bottle

Het is intussen al een paar jaar geleden dat we definitief overschakelden naar kraantjeswater. En dus geen flessen drinkwater meer kopen. Omdat ik – zeker in de lente en zomer – graag al eens wat spuitwater drink, schaften we ons in diezelfde periode een SodaStream aan. In dat pakket zaten toen ook twee My Only Bottles. En ik moet toegeven dat het die flessen zijn die wij doorheen de lente en zomer het meest gebruiken.

Verfrissend spuitwater onderweg tijdens onze lente-uitstappen

Sowieso gebruiken we al een aantal jaar herbruikbare waterflessen. En zijn we daar grote fan van. Alleen … in die drinkflessen kan ik geen spuitwater meenemen. Tenzij ik het eerst zou maken in een grote SodaStreamfles en vervolgens in mijn drinkfles giet. Wat uiteraard niet zo handig is. En ja, ik zou ook zo een grote SodaStreamfles kunnen meenemen. Maar psychologisch gezien vind ik halve literflessen fijner. En eenvoudiger om uit te drinken en zo aan de aangewezen hoeveelheid water per dag te raken.

Gelukkig bracht SodaStream ook halve liter flessen op de markt: My Only Bottle. Ideaal vind ik ze om in de lente en zomer overal mee naartoe te nemen. Niet alleen zien ze er trendy uit, want ze bestaan in verschillende kleuren. Dankzij de handige draagkoord neem ik ze ook in een handomdraai overal mee naartoe. En geniet ik onderweg van heerlijk verfrissend bruiswater.

My Only Bottle = kidsproof herbruikbare drinkflessen

Van zodra de lentezon tevoorschijn komt, halen we de tuinmeubelen buiten. En proberen we heel wat tijd buiten door te brengen. Als we dan buiten op ons terras zitten, speelt Tuur vaak in de buurt. Al dan niet met vriendjes. En ja, dan gebeurt het uiteraard wel eens dat er een bal per ongeluk op tafel belandt. Of dat er tegen de tafel gebotst wordt. Maar ook ik ben soms vrij lomp en slaag er geregeld in om dingen van en op tafel te laten vallen. Gelukkig zijn de My Only Bottle flessen erg stevig en kunnen ze dus best wel tegen wat stoten.

Wat ik er bovendien ook zo leuk aan vind is dat wanneer ik er een verfrissende lente-mocktail in klaar maak, het absoluut geen kwaad kan dat Tuur er mee van drinkt. En ja, dat gebeurt vaker dan je zou denken 😉 . Idem dito wanneer ik er SodaStream BIO aan toevoeg zodat ons bruiswater een lekkere en toch wat gezondere frisdrank wordt.

Vaatwasbestendig = meer tijd om op uitstap te gaan

Bovendien zijn de My Only Bottle flessen vaatwasbestendig. Wat ik persoonlijk erg makkelijk vind. Want jawel, dat scheelt toch best wel wat afwas 🙂 . En minder tijd moeten besteden aan afwas, dat betekent meer tijd over hebben voor leuke uitstapjes bij heerlijk lenteweer. Uiteraard is het ook mooi meegenomen dat je dankzij de My Only Bottle talloze plastic wegwerpflessen uitspaart.

Gebruik jij al een My Only Bottle? Hoe geniet jij van de lente?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *