Gouden randjes
Gouden randjes

Gouden randjes #4

Net als de voorbije jaren pen ik ook dit jaar trouw elke ochtend die dingen neer waar ik de dag ervoor dankbaar ben geweest. Het is hier zeker en vast niet elke dag rozengeur en maneschijn, maar ik probeer wel om in elke dag iets moois te vinden. En om die positieve vibe verder te verspreiden, blog ik hier ook regelmatig over die gouden randjes in de vorm van bloemlezingen.

Gouden randjes: mijn kleine gelukjes van 2022 #4

Het jaar is stilaan op zijn einde aan het lopen, iets waar ik me heel vaak over verbaas. Want hoe kan het dat we intussen eind oktober zijn? Enerzijds betekent dat natuurlijk dat we ons hier niet aan het vervelen zijn. Maar anderzijds vind ik soms dat de tijd veel te snel voorbij gaat. En dus sta ik graag nog eens stil bij een aantal kleine gelukjes van de afgelopen maanden. Want sinds de vorige update, die al van eind mei dateert, zijn er heel wat gouden randjes gepasseerd. En dus deel ik er graag enkele uit de periode juni tot en met september.

Tuur zijn lentefeest vieren ♥ Tuur die op sleepover feestjes mag gaan ♥ diepgaande en productieve gesprekken bij de psycholoog ♥ zonnige dagen ♥ leuke en originele afscheidsgeschenkjes kopen voor Tuur zijn juf in het eerste leerjaar ♥ stekjes nemen van planten en die zien groeien ♥ gaan wandelen met het lief en Tuur ♥ Tuur die de zomerkampen fantastisch leuk vindt ♥ weinig verkeer op de baan van en naar het werk tijdens de zomermaanden ♥ terrasbabbels met onze buren ♥ naar de Ridder Muis expo gaan met Tuur ♥ het LEGO Experience center in Brussel bezoeken met Tuur ♥ een pretpark bezoeken met Tuur ♥ fijne sportsessies ♥ wandelen tijdens mijn middagpauze ♥ Tuur die op KKOS kamp vertrekt ♥ het lief en ik die nadien in Leuven gaan shoppen en daar ook iets gaan eten ♥ het lief die een vegan restaurant in Aalst zocht voor onze laatste kinderloze avond ♥ onverwacht bloemen krijgen van het lief als hij naar de winkel gaat ♥ onze vakantie in Denemarken ♥ luisterboeken herontdekken terwijl we naar Denemarken reden ♥ heel veel foto’s nemen in Denemarken ♥ buurtpicknick organiseren als afsluiter van de vakantie ♥ starten bij het oudercomité ♥ het hardlopen eindelijk terug kunnen oppikken na een vervelende knieblessure ♥ merken dat mijn conditie beter was dan ik had gedacht ♥ Grey’s Anatomy seizoen 18 kijken ♥ Hopduvelfeesten ♥ Bed of Lies luisteren in de wagen ♥ onze voortuin onder handen nemen ♥ granola maken ♥ mijn lievelingsarmbandje laten herstellen ♥ fijne babbels met het lief ♥ geruststellende babbels met andere mama’s uit Tuur zijn klas ♥ de leesjury die start voor Tuur ♥ halloweendecoratie kopen ♥ verjaardagsfeestje van mijn metekindje ♥ glutenvrije vegan diepvriespizza ontdekken ♥ mezelf een nieuw kookboek cadeau doen ♥ frietjes eten op vrijdag ♥ gaan sporten in de nieuwe SANO LIVIN’ gym ♥ mezelf een paar oorstekers cadeau doen ♥ heerlijke curry maken ♥ Fate: the Winx Saga kijken met het lief ♥ opnieuw wat meer boeken lezen ♥

Wat waren jouw kleine gelukjes de afgelopen weken / maanden?

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *