Hé het is oké
Varia

Hé, het is oké (4)

Ik spotte deze rubriek (Hé, het is oké …) al een paar keer bij Sanne van Moederschip. En lig daarbij altijd plat van het lachen. Ook Samaja nam deze rubriek al eens over in blogland. En omdat ik die rubriek zowel in de Flair als bij bloggers de max vind om te lezen, besloot ik om hem ook over te nemen. Want op tijd en stond eens lachen met al je onvolmaaktheden, dat kan deugd doen.

Hé, het is oké …

  1. Dat je zo lomp bent dat je in de fitness twee keer van hetzelfde bankje valt tijdens exact dezelfde oefening. En je daar dan een lelijk litteken in het midden van je been aan overhoudt.
  2. Als je totaal geen kaart kan lezen. En je dus tijdens een wandeling met je zesjarige zoon 1,5 km verkeerd loopt. Waarna je Google Maps moet inschakelen om terug op de juiste route te raken.
  3. Om die ene dag dat je naar het werk gaat besluit om twee parkeerplaatsen in te nemen. Want jawel, te laat voor een vergadering en he er was toch weinig volk aanwezig die dag.
  4. Als je de wiskunde-huistaken van je zoon moeilijk vindt (zelfs al zit die nog maar in het eerste leerjaar)
  5. Om een klein beetje bang te hebben van kippen. Zeker als die honger hebben en je dus bijna aanvallen van zodra ze zien dat je eten mee hebt.
  6. Om de zonsopgang te willen fotograferen maar niet te kijken wanneer die exact opkomt. Met als gevolg dat je thuis vertrekt van zodra je een streepje gekleurde wolken zag. Je vervolgens een uur mooie en kleurrijke wolken kon fotograferen. Maar uiteindelijk zo bevroren was dat je naar huis moest vertrekken. En je terwijl je naar huis fietste de zon uiteindelijk zag opkomen …
  7. Als je in de Albert Heijn zowat alle Lazy Vegan maaltijden en andere gluten- en zuivelvrije dingen koopt. Waardoor niemand na jou die producten nog kan kopen. Iets met maar af en toe naar AH gaan en in bulk dan aankopen doen.
  8. Dat je blij bent dat de Chiro op zondagnamiddag terug start. Want oef, een paar uur rust!
  9. Om een avond te spenderen aan het instellen van Google Routines op je smartphone. En na enige frustratie te ontdekken dat je een Google Home apparaat nodig hebt om dat te laten werken. Wat je uiteraard niet hebt.

Benieuwd naar de vorige edities van deze rubriek? Die vind je hier.

19 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *