wanddecoratie
Interieur

Kinderkamer make-over dankzij posters van Poster Store

Dat wij fan zijn van posters in huis als wanddecoratie, dat zal de trouwe lezer hier allicht niet meer verbazen 😉 . Nu Tuur in het eerste leerjaar zit, leek mij dat dan ook het uitgelezen moment te zijn om zijn kamer wat verder op te fleuren met enkele leuke prints van Poster Store.

Traag maar gestaag onze nieuwbouw afwerken

In september 2018 verhuisden we naar onze nieuwbouw. En sindsdien zijn we die geleidelijk aan aan het afwerken. Want ja, een oplevering van een nieuwbouw, dat betekent niet noodzakelijk dat alles al geschilderd is. Of dat pakweg je tuin en terras al aangelegd zijn 😉 .

Omdat we niet bepaald over een bodemloze put met geld beschikken, hebben we voor de afwerking een meerjarenplan opgesteld. Waarbij we er bewust voor kozen om eerst onze opritten, tuin en terras aan te leggen. Die tuin moet ik eerlijk toegeven kwam er vooral tijdens corona. Toen we in de vele lockdowns merkten dat het toch net wat aangenamer is als je een aangelegd grasveld hebt om pakweg in te voetballen, dan een modderveld.

Wanddecoratie

Gezellig(e) (t)huis dankzij fijne wanddecoratie van Poster Store

Maar goed, dat betekende ook dat de afwerking binnen in huis wat op de langere baan werd geschoven. Binnenkort komt er boven overal laminaat. En tegen het einde van het jaar komt een schilder onze bovenverdieping van een lik verf voorzien.

Alleen … dat hield mij natuurlijk niet tegen om ons huis en de verschillende kamers al wat gezelliger te maken natuurlijk 🙂 . En dat deed ik vooral aan de hand van leuke planten, bloemen en posters van Poster Store. Zo fleurden we eerder al onze woonkamer, een deel van Tuur zijn kamer, onze bureau en slaapkamer op dankzij fijne wanddecoratie.

En nu Tuur in het eerste leerjaar zit, leek het me een goed moment te zijn om ook de andere muur in zijn kamer aan te pakken en te voorzien van enkele leuke prints en fotolijsten.

Vrolijke & rustige kinderkamerposters

Een van de dingen die ik trouwens ongelooflijk fijn vind aan ons huis zijn de grote muren. Die bieden lekker veel plaats voor leuke wanddecoratie. Waardoor we echte fotowanden kunnen creëren. Tuur is grote fan van de Nachtwacht en had daar al enkele posters van hangen. Omdat ik die niet volledig wou verwijderen, heb ik die posters verplaatst naar de muur aan zijn bed. Zodat de grote muur vrijkwam voor leuke kinderdierenprints.

Die liggen bovendien in lijn met de andere posters die reeds in zijn kamer hangen. Zodat alles wel één geheel vormt. Verder heb ik ook heel bewust gekozen voor een vrij tijdloos design, zodat de posters wel eventjes mee kunnen. En op de Fotowand pagina van Poster Store vond ik een hele fijne manier om ze op te hangen: niet allemaal netjes op 1 lijn. Maar wat geschrankt, zodat er een speels effect in komt. De fotolijsten tot slot, die zijn dit keer in hout. Zodat ook die mooi passen bij de vorige prints die we hier al ophingen.

Pandaposter wanddecoratie

Waarom ik fan ben van Poster Store

Het zal de trouwe lezers hier allicht niet verbazen dat ik fan ben van Poster Store. Niet alleen hebben ze een hele fijne collectie, waar ik iedere keer moeilijk uit kan kiezen, want omg er zijn gewoonweg te veel posters die ik leuk vind 😉 . Daarnaast hechten ze ook veel belang aan het milieu. En willen ze op lange termijn samen het consumentengedrag veranderen en de impact van hun productie op het milieu minimaliseren.

Dit doen ze door onder meer te streven naar de hoogste duurzaamheidsstandaarden. Hier communiceren ze ook heel transparant over naar alle Poster Store klanten. Het papier en hun printing partner TMG Stockholm zijn bijvoorbeeld gecertificeerd door FSC (Forest Stewardship Council), Nordic Swan Ecolabel en International environment guidelines ISO 14001. En bij al hun activiteiten zorgen ze voor korte transportroutes en slimme logistiek, waardoor hun ecologische voetafdruk kleiner wordt.

Speciaal voor jullie: een kortingscode

Omdat wij hier thuis zo blij met zijn met de posters heb ik een klein cadeautje voor jullie. Als jullie de code 35EVI gebruiken bij jullie bestelling, krijgen jullie 35% korting op alle posters (excl. selection). De code is geldig t/m 10 november 2021.

Fleur jij je huis af en toe eens op door gebruik te maken van posters?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *