juiste hardloopschoenen tips
Hardlopen

3 favoriete apps voor hardlopen

Sinds ik terug op regelmatige basis aan het hardlopen ben, gebruik ik ook steevast een aantal apps daarvoor. Mijn 3 favoriete apps voor hardlopen geef ik jullie graag in onderstaande blogpost mee.

Mijn 3 favoriete apps om te hardlopen

Elke keer als ik ga hardlopen neem ik mijn gsm mee. Sowieso omdat ik me dan een pak veiliger voel. Maar ook omdat er een aantal apps op staan die ik gebruik voor het hardlopen. Uiteraard gebruik ik ze niet allemaal tijdens het hardlopen zelf. Want sommige gebruik ik eerder nadien om wat statistieken bij te houden. Maar alle 3 gebruik ik ze dus wel om te hardlopen 🙂 .

Garmin Connect

Een van mijn favoriete apps! En ook van de apps die ik het meeste gebruik. Mijn Garmin horloge is hier namelijk met verbonden. En dus kan ik na elk loopje hier heel wat data uithalen over hoe dat loopje verliep. Maar ik zie er op dagelijkse basis ook in hoe mijn slaap was, hoe het zit met mijn stressniveau en hartslag. Hoeveel stappen ik al gezet heb. En nog veel meer. Garmin Connect is echt mijn meest veelzijdige app om mijn gezondheid op dagelijkse basis bij te houden.

Spotify

Hardlopen zonder muziek? Dat kan ik niet! En dus is Spotify absoluut een van mijn 3 favoriete apps voor tijdens het hardlopen. Ik heb er zelf al verschillende playlists in samengesteld. En kies er vaak een afhankelijk van het soort loopje dat ik moet doen.

Buienradar

Naast Spotify en Garmin Connect behoort ook Buienradar tot een van mijn 3 favoriete apps om te gaan hardlopen. Want ik jog voornamelijk buiten, in open lucht. En alhoewel wat regen me niet meteen gaat tegenhouden is het toch wel fijn om te weten of het een loopsessie in een stevige plensbui gaat worden. Of dat het allemaal nog wel zal meevallen.

Welke apps gebruik jij tijdens het hardlopen?

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *