Gouden randjes
Gouden randjes

Gouden randjes #5

Net als de voorbije jaren pen ik ook dit jaar trouw elke ochtend die dingen neer waar ik de dag ervoor dankbaar ben geweest. Het is hier zeker en vast niet elke dag rozengeur en maneschijn, maar ik probeer wel om in elke dag iets moois te vinden. En om die positieve vibe verder te verspreiden, blog ik hier ook regelmatig over die gouden randjes in de vorm van bloemlezingen.

Gouden randjes: mijn kleine gelukjes #5

De eerste drie maanden van 2023 zijn absoluut voorbij gevlogen. Het was op het werk ongezien druk. Waardoor ik niet altijd voor alles evenveel tijd had. Een aantal andere dingen zorgden er daarnaast ook voor dat ik eventjes zwaar in het rood ging qua energieniveau. Maar intussen probeer ik daar stevig aan te werken.

Dat het zo druk was, nam niet weg dat ik wel nog steeds trouw elke dag drie kleine gelukjes van die dag noteerde in mijn SuccesPlanner. En omdat ik die gouden randjes heel graag bij andere bloggers lees, besloot ik om een greep uit mijn kleine gelukjes van de eerste drie maanden van 2023 hieronder te delen.

Lichtjeswandeling in Meise doen met het lief en Tuur ♥  gaan sporten en zowaar 30 seconden kunnen hangen aan het rek ♥  frietjes eten op vrijdagavonden ♥  met het lief en Tuur naar het Rozekensbos trekken ♥  hardlopen tijdens de middagpauze op thuiswerkdagen ♥  aperitieven en frietjes eten bij de buren ♥  amandelbrood bakken ♥  blogposts schrijven ♥  gastblogs schrijven ♥  fijne personal trainings doen bij SANO LIVIN’ ♥  een weekje vanuit Madrid werken ♥  podcasts luisteren in de wagen ♥  grootouders bezoeken ♥  naar het eetfestijn van de chiro gaan met Tuur en het lief ♥  leuke series bekijken op Netflix ♥  bloemen krijgen van de buurvrouw ♥  goeie resultaten behalen bij mijn diëtiste ♥  Gent bezoeken met Tuur ♥  samen met Tuur en mijn metekindje spelen tijdens de krokusvakantie ♥  het MOT bezoeken met Tuur ♥  voortuin opruimen en al wat klaarmaken voor de lente ♥ de verjaardag van het lief vieren ♥  alle trainingen in mijn hardloopapp ♥ afwerken constructieve en positieve gesprekken hebben op school over en voor Tuur ♥  productieve dagen op kantoor ♥ eindelijk een nieuw bureau bestellen voor mijn home office ♥  complimenten krijgen op het werk ♥  boeken lezen in bad en voor het slapengaan ♥  fun van fotograferen opnieuw ontdekken ♥  samen met Tuur en het lief naar het eetfestijn van de basket gaan ♥  date night met het lief ♥  reünie met studiegenoten van de universiteit ♥ lunchen met blogvriendinnen ♥  knopen doorhakken ♥  kookboek cadeau krijgen van het lief ♥  home made pizza eten ♥  de lente die eindelijk in de lucht hangt

Wat waren jouw kleine gelukjes de afgelopen weken / maanden?

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *