Mijn kleine gelukjes van 2021 #4

Al sinds vorig jaar schrijf ik elke ochtend in mijn SuccesPlanner de kleine dingen op waar ik de voorbije dag dankbaar voor ben geweest. Het is hier zeker en vast niet elke dag rozengeur en maneschijn, maar ik probeer wel om in elke dag iets moois te vinden. En sinds kort pen ik die kleine gelukjes ook hier terug neer in de vorm van een bloemlezing. Dus bij deze: mijn kleine gelukjes van 2021, deel 4.

Mijn kleine gelukjes van 2021 #4

Blijgezind en positief ingesteld zijn tijdens de donkere wintermaanden, het is niet iets wat ik makkelijk vind. En al helemaal niet in deze tijden. Maar door elke dag te proberen om minstens drie kleine gelukjes neer te pennen en er nadien ook vaak naar te kijken en bij stil te staan lukt het me wel om niet alles donker, somber en grijs in te zien. En omdat die kleine gelukjes ook misschien wel voor een glimlach zorgen bij jou, pen ik ze ook hieronder graag even neer. Dus bij deze: mijn kleine gelukjes van september tot en met begin december.

Tuur die goedgezind naar school vertrok die eerste september ♥ Tuur die het de max vindt om in het eerste leerjaar te zitten en veel dingen bij te leren ♥ starten met personal training in de fitness en dat leuk vinden ♥ onze tuin onder handen nemen en volledig op orde krijgen ♥ vlotte Collect & Go’s ♥ genieten van zonnige dagen in september ♥ nieuwe podcasts ontdekken ♥ huiswerk van Tuur dat vlot gaat ♥ meter worden van een prachtig kindje ♥ naar de bib gaan met Tuur ♥ samen met het buurtcomité de halloweentocht voorbereiden en plannen ♥ Tuur die de chiro leuk vindt ♥ nieuwe inzichten verwerven dankzij het Plan Self traject ♥ date nights met het lief ♥ heel wat vooruitgang zien tijdens het fitnessen ♥ tal van lekkere gluten- en zuivelvrije producten ontdekken in de Albert Heijn ♥ Tuur die met zijn eerste rapport naar huis komt ♥ het rapport dat geen standaardrapport met cijfers is, iets waar ik als ouder alleen maar blij om kan zijn want het perfectionisme is hier al meer dan genoeg aanwezig ♥ gaan wandelen met het lief en Tuur in het bos ♥ Downton Abbey kijken op Netflix ♥ te veel aan verjaardagscake en taart uitdelen aan de buren ♥ onze kippen die zich hier intussen geweldig goed thuis voelen ♥ opnieuw heel veel foto’s nemen ♥ met de fiets naar de psycholoog gaan ♥ home office gezellig maken met kaarsjes ♥ wandelingen maken met het lief en Tuur ♥ voegen van onze douche helemaal proper krijgen ♥ 50 sec. kunnen planken ♥ opnieuw 45 minuten kunnen lopen ♥ #pietendorp bezoeken met Tuur ♥twee maanden na elkaar erg goeie vooruitgang merken bij de diëtiste ♥ gaan schaatsen met Tuur ♥ gezelschapsspelletjes spelen met het lief ♥ (korte) wandelingen maken over de middag op home office dagen ♥ fijne samenwerkingen met Plan S en Smartphoto ♥ Tuur zijn gezichtje toen hij zag wat de Sint gebracht had ♥ nieuwe kleren kopen voor mezelf ♥ zomaar bloemen krijgen van het lief

Zeg eens, wat waren jouw kleine gelukjes de afgelopen tijd?

11 Comments

 1. fieke 22/12/2021 at 20:08

  Zo’n fijne gelukjes! Proficiat met je meterschap. En zo fijn dat Tuur een rapport zonder cijfers krijgt!

  1. Evi 03/01/2022 at 14:11

   Dankjewel 🙂 En ja he, wij vonden dat ook geweldig fijn zo een rapport zonder cijfers!

 2. Annelies 22/12/2021 at 20:27

  Hele leuke gelukpuntjes, dat hebben we nodig in deze donkere en koude tijden.

  1. Evi 03/01/2022 at 14:12

   Absoluut! Door ze elke dag te noteren en nadien er ook nog eens over te bloggen zijn deze tijden toch net dat tikkeltje minder donker.

 3. Mie Kids 26/12/2021 at 19:25

  Wat een leuke gelukjes. Proficiat meter! ❤

 4. Hilde 03/01/2022 at 13:58

  Dat inrichten van je home office met kaarsjes blijf ik ontzettend leuk vinden Evi 😉 Alvast proficiat met jouw meterschap, dat kindje zal hier ongetwijfeld gelukkig mee zijn. Vaak ben je als ouder – zo mogelijk nog méér dan je kind zelf – zo blij met de verwondering die dan staat te lezen op hun gezicht bij zo’n Sint momentje. Herkenbaar (al is het hier al even geleden). Foto’s nemen, ik leef daar ook van op. Het zorgt voor het vastleggen van mooie herinneringen en bij uitbreiding positivisme in deze tijden. Keep up the good work, goed bezig jij!

Leave a Reply